Тотеми за реклама

Тотеми са рекламни изделия от областта на външната реклама, но могат да бъдат изработени и с интериорно предназначение. Те представляват  високи, вертикални или също хоризонтални рекламни конструкции, които съдържат перманентна или ежедневна информация за рекламирания търговски обект. Монтират се обикновено на тротоари пред бизнес центрове или върху зелени площи пред бензиностанции, хотели, промишлени сгради и др. Така те могат да съдържат перманентна информация за рекламираната фирма като отличително лого изображение, координати на юридическото лице, адрес, телефон, насочваща стрелка и т.н. Временна информация може да бъдат актуални цени за деня, промоции на продукти и други. По предназначение, те най-често са информационни и насочващи и в светещ вариант осигуряват перманентна 24-часова реклама. Тотемите на различни марки се поставят най-често в близост до платното за движение, тротоари и пешеходни алеи. Там потока от хора е най-голям и рекламната информация може да достигне до най-голям възможен брой потребители. Масово тотемите се използват от търговски обекти като входове на бензиностанции, газ станции, хотели и други.

Варианти на тотеми за реклама според нуждите на рекламирания обект

Тотемите за външна реклама могат да бъдат светещи и стандартни в зависимост от предпочитанията и нуждите на клиента. За да осигурим необходимата трайност, здравина, и издръжливост на климатичните условия, ние изработваме и двата вида рекламни конструкции от метален скелет, покривни плоскости, облицовъчни и/или багрилни материали, крепежни елементи и други. Светещите тотеми са оборудвани със електрическа инсталация, която се монтира по стандарт за безопасност и продължителна експлоатация. Височината и съдържанието на рекламните тотеми зависи от предпочитанията и изискванията на клиента.

При светещите тотеми за бензиностанции, чиято функция се състои в информиране на посетителите за актуалните цени на горивата, се поставя и името на компанията. Обозначава се и наличието на паркинг, кафене, магазин за хранителни и авто консумативи, тоалетна и друга релевантна информация за посетителите. Те се изработват в сравнително големи размери, които варират от 3 до 6 метра. Монтираната ел. инсталация гарантира безопасността и продължителността на използване.

При стандартните или наричани още информационни тотеми, които изработваме в по-умалени размери в сравнение със светещите такива, ние от рекламна агенция Премиум Реклама използваме различни материали. Най-често това са метални профили, облечени с материали като еталбонд, плексиглас, фолиа, винили и др. Нашият екип ще Ви консултира и ще ви съдейства, за да намерим заедно най-доброто решение, отговарящо на нуждите и спецификите на рекламирания обект като местоположение, разположение спрямо преминаващия поток или сградата, към която ще монтираме изработения тотем за реклама. Свържете се с нас за повече информация за цени за изработка и монтаж на тотеми за реклама.

Виж:
Несветещи стандартни тотеми
Светещи тотеми