Тротоарни табели от ламарина и реклами за стълбове

Тротоарни табели (метални рекламни стопери) използваме често за реклама на улични търговски обекти. Те са сред най-използваните инструменти за улична реклама (често и двустранни на стълб), която ви отличава сред търговски обекти от същия бранш и марки. Тя е предпочитано средство, заедно с рекламните знамена и пилони, от редица фирми и организации в различни сектори. От какъв материал изработваме тротоарни табели?  Най-често тротоарните стойки са изработени от олекотени метали. Металната конструкция ги прави издръжливи, пригодени за многократна и продължителна употреба. Мобилните тротоарни табели са устойчиви на различни климатични условия. 

Какво е предимството на тротоарните метални табели стойки и тези за стълб?

Този вид рекламно съоръжение (метални рекламни стопери за стълб или тротоар) привлича клиенти, информира ги за различни промоции на марка, представя кратка и синтезирана информация, към която можем да добавим и отличителната марка за вашия продукт или услуга. Директното разположение спрямо човекопотока (двустранни) пред търговския обект прави атрактивен вашия обект и ви помага да изпъкнете сред конкуренти. За пример е следната ситуация… Дори и случайни минувачи, които преминават пред вашия ресторант ще се загледат в ястията и цените за обедното меню, което предлагате. В много случаи, дизайна на този тип външна реклама съдържа отличително изображение за търговския обект, където ще бъде поставена, и характерни надписи като ресторант, заведение, обедно меню, прясна риба и други.

Тротоарни табели в съчетание с друг вид външна реклама

Практиката показва, че тези малки табели се ползват в комбинация с големи рекламни табели, който могат да бъдат стандартни или светещи, а в не малко случай и съставени от 3D светещи букви. Ние от рекламна агенция Premium Reklama ще ви предложим най-изгодния за вас вариант на тротоарна табели с големина и дизайн, които са подходящи за мястото, където искате да разположите мобилната табела. Тротоарната табела е вашата визитка пред погледа на минувачите. Свържете се с нас за повече информация и поръчки на раздел Контакти от нашия сайт. Намерете ни и в Туитър. Повече наши проекти за външна и интериарна реклама, можете да разгледате от снимките в нашия сайт.