Тротоарни табели

Тротоарни табели
Тротоарни табели

Тротоарни табели (мобилни рекламни стойки или известни като двустранни рекламни стопери)

Тротоарни табели (метални рекламни стопери) използваме често за реклама на улични търговски обекти. Те са сред най-използваните инструменти за улична реклама (често и двустранни на стълб), която ви отличава сред търговски обекти от същия бранш и марки. Тя е предпочитано средство, заедно с рекламните знамена и пилони, от редица фирми и организации в различни сектори.

От какъв материал изработваме тротоарни табели?

Най-често тротоарните стойки са изработени от олекотени метали. Металната конструкция ги прави издръжливи, пригодени за многократна и продължителна употреба. Мобилните тротоарни табели са устойчиви на различни климатични условия. 

Какво е предимството на мобилните метални стойки и тези за стълб?

Този вид рекламно съоръжение (метални реклани стопери за стълб или тротоар) привлича клиенти, информира ги за различни промоции на марка, представя кратка и синтезирана информация, към която можем да добавим и отличителната марка за вашия продукт или услуга. Директното разположение спрямо човекопотока (двустранни) пред търговския обект прави атрактивен вашия обект и ви помага да изпъкнете сред конкуренти. За пример е следната ситуация… Дори и случайни минувачи, които преминават пред вашия ресторант ще се загледат в ястията и цените за обедното меню, което предлагате.
В много случаи, дизайна на този тип външна реклама съдържа отличително изображение за търговския обект, където ще бъде поставена, и характерни надписи като ресторант, заведение, обедно меню, прясна риба и други.

В съчетание с друг вид външна реклама…

Практиката показва, че тези малки табели се ползват в комбинация с големи рекламни табели, който могат да бъдат стандартни или светещи, а в не малко случай и съставени от 3D светещи букви.

Ние от рекламна агенция Premium reklama ще ви предложим най-изгодния за вас вариант на тротоарна табели с големина и дизайн, които са подходящи за мястото, където искате да разположите мобилната табела.

Тротоарната табела е вашата визитка пред погледа на минувачите. Свържете се с нас за повече информация и поръчки на раздел Контакти от нашия сайт. Повече наши проекти за външна и интериарна реклама, можете да разгледате на страницата Портфолио от нашия сайт.