Стандартни табели от плоскости

Стандартните табели (несветещи) представляват плоскост, от конкретен вид материал и марка – еталбонд, плексиглас и други. Материалите (и монтиране) са съобразени с целите, бюджета и насоката на рекламата, върху която са отпечатани или залепени рекламни изображения. Върху стандартни табели могат да бъдат поставяни фирмени знаци и надписи. Практиката показва, че това са най-често поръчваните рекламни табели направени от PVC, еталбонд и други материали. Поставянето на рекламна табела в редица случаи е и първа стъпка при откриването на нов търговски обект. Стандартни табели се поставят както в интериора – офиси, зали, складови помещения, така и за външна реклама – в паркинги, на фасади на сгради, магазини и друго търговски обекти.

Материали и изработка

Стандартните табели могат да бъдат изработени от различни материали със специфични качества и предназначение. Най-често това са еталбонд, коматекс, полистирол, плексиглас, PVC, различни метали и други. При реализирането на дизайна може да се използват различни техники. Изборът зависи изцяло от концепцията и предпочитанията на клиента. Един от методите е директен печат върху стандартни табели. Този вариант има както своите предимства, така и своите минуси. Друг вариант е залепяне на един или няколко вида плотерно рязано фолио. Тази техника е значително по-издръжлива от директния печат. За сметка на здравината има своите недостатъци.

Купете от рекламна фирма ПремиумРеклама, защото ние ви предлагаме на супер цени:

  • Изработка на плоски табели от композитни панели, бонд, плексиглад, стъкло, поликарбонат, ПВЦ коматекс, ламарина и още
  • Монтаж на нови табели по фасади и за интериорна декорация на офисни помещения
  • Сваляне на стари табели с вишка и високи стълби ако това е необходимо
  • Можете да разчитате на изработка в кратки срокове
  • Фирмата предлага и рекламен дизайн по поръчка
  • Поръчайте от рекламна агенция Премиум сега.

Предимства на директния печат

Предимство на директния печат е, че могат да се преливат цветовете на рекламното изображение. По този начин се постига атрактивна визия на цялостния образ и по-добро внушение на заложеното рекламно послание. Като минус може да се отбележи избледняване на наситеността на боите в следствие на външни климатични условия. Такива условия са – продължителна пряка слънчева светлина, сняг и дъжд. Животът на експлоатация на рекламната табела с директен печат може да бъде удължен с поставянето на предпазно UV покритие.

Предимства на плотерно рязаното фолио

Предимство на облепянето на стандартна рекламна табела с плотерно рязано фолио е, че цветовете се запазват дълго време. Това се наблюдава при използването на фолиата с различен цвят и плътност при различните форми, изображения и букви. В зависимост от стилистиката на рекламната визия, еднородните цветове, при различните елементи залепени в специфична съвкупност, могат да бъдат плюс във общото представяне на рекламата, но могат да се разгледат и като ограничени в преливането на цветове. Несветещи реклами от плоскости са много по-издръжливи от винил рекламата. Поръчайте сега.