Светещи табели и рекламни кутии с диодно осветление

Светещите рекламни табели с ел инсталация са един от най-впечатляващите инструменти при външната реклама . Светещи табели за търговски обекти с ел инсталация, пури и диоди се ползват както от големи фирми и корпорации с доказан имидж и авторитет през годините, така и от развиващи се търговци на едро и дребно, които искат да оставят впечатление и да привлекат нови и настоящи клиенти. Това е така защото светещите реклами имат двойно приложение за разлика от стандартните табели. Те впечатляват и информират през деня, но основната им сила е през нощта, когато светят в тъмнината и правят вашия търговски обект забележим и откриваем по всяко време на денонощието.

Конструкция и особености

Светещите табели могат да бъдат оборудвани с различна по големина и характер електрическа инсталация. Тя най-често включва: луминесцентни пури, диоди, неонови маркучи и други. Инсталацията, която правим е по стандарт за безопасна експлоатация при различни външни климатични условия. Материали – неон, пури, ел инсталация и диоди. Материалите, които използваме са различни и съобразени със спецификата на самата светеща реклама, бюджета и предпочитанията на клиента. Някои от светещите рекламни табели имат извита лицева повърхност, докато други са с класическа равна повърхност. Изберете качеството, което заслужавате.

Ние ви предлагаме на добри цени:

  • Изработка на светещи табели оп поръчка
  • За външна употреба или вътрешно монтиране
  • Качествена ел. инсталация и лед осветление
  • Светещи или ламаринени бордове (страни)
  • Лице от винил или плексиглав в рамкова конструкция
  • Тематичен рекламен дизайн или печат на предоставени от вас файлове в подходящите формати за целта
  • Кратки срокове за производство след уточняване на детайлите и визията
  • Фирмата предлага още демонтаж на стари светещи кутии
  • Поръчайте от водещата рекламна агенция в бранша сега.

3D форма при брандирането на търговски обекти

Светещите рекламни табели се класифицират като рекламно съоръжение с триизмерна форма и размери. Тяхната големина, форма и специфика на мястото където се поставят определят различни техники за монтаж и похвати за закрепяне, с оглед поставянето на стабилна и здрава рекламна конструкция. Светещите рекламни табели най-често се конструират с метален скелет върху, който се добавят различни по големина и размери плоскости и електрическа инсталация. Дизайна на рекламната площ се изготвя предварително и се нанася според спецификата на светещата рекламна кутия с форма на правоъгълник, квадрат, кръг или форма с неправилни пропорции. Светещите рекламни табели за търговски обекти могат да бъдат изработени и от неонови маркучи (неон) с различен цвят. Ако търсите изработка и монтаж на светещи табели, не се колебайте да се свържете с нас!