Светещи табели

Светещите рекламни табели с ел инсталация са един от най-впечатляващите инструменти при външната реклама . Светещи табели за търговски обекти с ел инсталация, пури и диоди се ползват както от големи фирми и корпорации с доказан имидж и авторитет през годините, така и от развиващи се търговци на едро и дребно, които искат да оставят впечатление и да привлекат нови и настоящи клиенти. Това е така защото светещите реклами имат двойно приложение за разлика от стандартните табели. Те впечатляват и информират през деня, но основната им сила е през нощта, когато светят в тъмнината и правят вашия търговски обект забележим и откриваем по всяко време на денонощието.

Изработка на Светещи Табели по Поръчка
Доставка до Адрес и Монтаж
Качествена Ел. Инсталация
Професионален Дизайн по Поръчка
Кратки Срокове за Производство
Демонтаж на Стари Светещи Кутии
Поръчайте от Рекламна Агенция Премиум София, Сега.

Вижте снимки на част от нашите проекти в столицата и страната.

Конструкция и особености

Светещите табели могат да бъдат оборудвани с различна по големина и характер електрическа инсталация. Тя най-често включва: луминесцентни пури, диоди, неонови маркучи и други. Инсталацията, която правим е по стандарт за безопасна експлоатация при различни външни климатични условия. Материали – неон, пури, ел инсталация и диоди. Материалите, които използваме са различни и съобразени със спецификата на самата светеща реклама, бюджета и предпочитанията на клиента. Някои от светещите рекламни табели имат извита лицева повърхност, докато други са с класическа равна повърхност.

3D форма при брандирането на търговски обекти

Светещите рекламни табели се класифицират като рекламно съоръжение с триизмерна форма и размери. Тяхната големина, форма и специфика на мястото където се поставят определят различни техники за монтаж и похвати за закрепяне, с оглед поставянето на стабилна и здрава рекламна конструкция. Светещите рекламни табели най-често се конструират с метален скелет върху, който се добавят различни по големина и размери плоскости и електрическа инсталация. Дизайна на рекламната площ се изготвя предварително и се нанася според спецификата на светещата рекламна кутия с форма на правоъгълник, квадрат, кръг или форма с неправилни пропорции. Светещите рекламни табели за търговски обекти могат да бъдат изработени и от неонови маркучи (неон) с различен цвят. Ако търсите изработка и монтаж на светещи табели, не се колебайте да се свържете с нас!