Рекламни табели

Използването на рекламни табели ви гарантира един от най-имиджовите външни рекламни инструменти и цена, която си заслужава. Реклама с табели може да бъде светеща и стандартна (несветещи табели) според начина, по който е изработена всяка една табела. Реклами с табели могат да са и информационни, указателни и забранителни рекламни табели според предназначението им.

Изработка и Монтаж на Рекламни Табели
Демонтаж на Стари Реклами
Плоски табели и Светещи Кутии по Поръчка
Поставяне на Издръжлива Ел. Инсталация
Изготвяне на Дизайн с Векторна Графика
Кратки Срокове за Изпълнение
Поръчайте Рекламни Табели от Премиум Реклама

Вижте част от нашите проекти и изберете модел.

Светещи рекламни табели.

Светещите рекламни табели структурно се определят като триизмерно рекламно съоръжение – височина, ширина и дълбочина. Те трябва да бъдат конструирани според теглото и размерите на използваните материали – плоскости и крепежни елементи. Съобразява се и внедрената в корпуса електрическа инсталация. Светещите табели имат двойно приложение – атрактивни и изпъкнали през деня и светещи, забележими и отличителни през нощта. Реклама с табели от този тип могат да бъдат брандирани с различни техники на директен печат или залепяне на плотерно рязано или напечатано фолио. Може да се приложи и прахово боядисване, ламиниране, UV защитно покритие срещу директна слънчева светлина. Тези и още много други техники, поотделно или в съчетание на няколко, се използват за постигането на най-доброто съотношение между цена и качество на готовия продукт.

Стандартни рекламни табели.

Стандартните рекламни – несветещи табели, представляват плоскост от еталбонд, PVC, плексиглас, метал или други материали. Върху тях се нанасят бои с директен печат или се залепят рекламни надписи и изображения от един или няколко вида фолио.

  • Информационна табела и цена на рекламни табели. Информационните табели, които предлагаме имат възможност за бърза и лесна смяна на рекламната информация. Такъв тип информационни табели се използват например от чейндж бюрата, върху които ежедневно се сменят показателите актуалните валутни курсове. Информационните табели се поставят най-често на нивото на очите, за да бъдат непосредствено в полезрението на вашите потенциални клиенти.
  • Указателни рекламни табели. Указателните табели най-често съдържат стрелки в дизайна си и могат да бъдат поставени върху фасада, дърво, стълб, покрив, навес и други места. Този тип табели най-често съдържат адрес, телефон за връзка и карта на търговския обект към когото се намират или рекламират. Табелите могат да бъдат изработени от различен вид материал, както и да бъдат светещи или стандартни. Указателните табели в интериора най-често оказват мястото на входа и изхода на търговския обект.
  • Несветещи забранителни рекламни материали. Забранителните табели известяват посетителите за наличието на определена забрана, на територията на вашия търговски обект. Такъв вид рекламни табла могат да информират за забрана за носене на оръжие или за животни на територията на обекта, забрана за тютюнопушене и други. Този вид табели могат да бъдат стандартни или светещи. Ако вече сте се насочили към вида рекламна табела, която ви е необходима, не се колебайте да се свържете с нас КОНТАКТИ!

Професионално качество и кратки срокове, на които можете да се доверите.