Рекламни табели от плоскости и конструкции

Използването на рекламни табели ви гарантира един от най-имиджовите външни рекламни инструменти и цена, която си заслужава. Реклама с табели може да бъде светеща и стандартна (несветещи табели) според начина, по който е изработена всяка една табела. Реклами с табели могат да са и информационни, указателни и забранителни рекламни табели според предназначението им.

Рекламни стандартни табели за външна реклама и офис

Стандартни Табели

Стандартните класически табели са плоски и се изработват от бонд, ламарина, плексиглас, стъкло и още. Изпратете запитване за цена на табела по конкретни размери и съдържание.

Светещи кутии за фасади на търговски мрежи

Светещи Табели

Под светещи табели обикновено се разбира светеща кутия с лед осветление или пури. Този рекламни конструкции се правят по индивидуална поръчка. Фирмата предлага монтаж на нови табели и демонтаж на стари реклами.

Ламаринени табели за тротоар от рекламна фирма

Тротоарни Табели

Тротоарните табла се изработват от ламарина. Предлагаме ги в няколко размера. По желание на клиента облепяме с фолио. Агенцията предлага и дизайн.

Снимки на проекти

Снимки на рекламни табели от рекламна агенция ПремиумРеклама можете да видите в блога на сайта. За повече информация и цени изпратете запитване или се обадете по телефона.

Изработка и монтаж на рекламни табели

Рекламна агенция Премиум Реклама в София предлага цялостна изработка и монтаж на професионални рекламни табели. Табелите които предлагаме се делят на такива изработени от композитни панели – плоскости тип сандвич панел, с облепено лице от печатано или рязано по контур фолио, и светещи конструкции като светещи кутии, еднолицеви лед панели и двулицеви табла. Табелата по своята същност като инструмент за привличане на клиенти е основополагаща в рекламния бизнес като цяло и намира широко приложение в наши дни, като началото си води още от древни времена. Повечето от произвежданите съвременни рекламни табели надхвърлят нивото от плоскости от чиста ламарина или дървени обработки. Като рекламна агенция с опит ние можем да ви предложим най-доброто решение за брандиране според мястото – дали позицията за монтаж на реклами е на открито или е вътре в офисното помещение. Подбора на материал е важен, защото това има значение както за безопасността, така и за използваните начини за захващане и подбраните крепежи. В този ред на мисли, като правите реклама можете да ни посочите желания материал или да оставите на нас да подберем вида суровина. В някои случаи рекламни табели е препоръчително да са от коматекс, но в други случаи този материал изобщо не е подходящ по редица причини и трябва да си използва примерно винил с рамка или бонд панел. Избора на подходящите материали е решаващ за качеството и сигурността на експлоатация на рекламните съоръжения имайки предвид, че като цяло тези плочи са с голяма повърхност и върху тях се оказва силен ветрови натиск или масата на цялата конструкция е водеща при изработката на рекламите. Кажете ни каква рекламна табела искате – светеща или несветеща, за вътрешно или вършно използване и ние ще ви посъветваме. Поръчайте сега.

Какво е един търговски обект без табела, която да го отличава от другите, и да му придава зъвършен търговски вид. Черешката на тортата. Ето няколко основателни причини заради които можете да обмислите слагане на рекламна табела:

  • Табелите са изклучително полезни когато потребителите търся определена сграда, магазин или офис
  • Изработват се от плоскости или могат да бъдат обемни и светещи (сглобени в конструкция с диоди)
  • Търговските обекти с табели винаги подсказват за един по-висок клас стоки и услуги
  • Агенцията предлага съдействие с монтажни услуги, окабеляване, демонтаж на стари реклами
  • Таблата винаги се правят по поръчка и няма стандартни размери, които да ви ограничават
  • Фирмата предлага безплатни консултации при избора на рекламни продукти и материали
  • Поръчайте професионални рекламни табели с високо качество на издражливост сега.

Демонтаж и сваляне на стари рекламни табели

Старите рекламни табели в градовете, селата и по националната пътна мрежа са едни от най-опасните съоръжения за хората и животните, особено когато тези конструкции са безпризорни и разкачени на места – липсват крепежи, болчета, разхвърчани ламарини и стърчащи кабели. Възприето е, че когато едни офис се мести или даден бизнес отива на нова локация, то тогава трябва да отстрани старите реклами. Рекламна агенция Премиум извършва професионален демонтаж и сваляне на стари табели, светещи конструкции като букви или кутии, демонтиране на остарели тотеми. Тези конструкции трябва да бъдат най-малкото обезопасени ако планирате да ги използвате за напред, а в останалите случаи идваме със стълби, вишки или скеле и откачаме външно поставените рекламни материали. Това трябва да се прави от опитни монтажисти, защото рисковете при тези обекти са големи не се знае какво може да се случи. Понякога в счупени обемни букви и кутии има оголени кабели и насъбрана дъждовна вода. Агенция Премиум ще ви съдейства по най-добрия начин ако се намирате в София или региона. Приемаме поръчки за демонтаж и сваляне на стари табели от фасади на сгради, стълбове, козирки, дървета и прочие, като за да ви дадем цена е необходимо първоначално да се направи оглед и оценка на ситуацията, включително и риска. За повече информация и начини как може да се реализира даден проект се обадете на посочените в сайта телефони за връзка с нас или изпратете запитване за цена чрез формата за контакти в сайта или имейла на компанията. Вижте и профила ни в Гугъл. Изпратете запитване сега.