Печатано ПВЦ фолио и стикери за реклама

Един от най-разпространените материали за брандиране е така нареченото печатано ПВЦ фолио. То се използва за изработката на облицовъчни стикери за реклама, в това число – лица от фолио за табели – фолират се плоскости, подови стикери с цветен печат, рекламни материали за облепяне на ламарини и стъкла. ПВЦ фолиата са издръжливи на външни климатични условия, но все пак можете да добавите към своята поръчка и допълнителен слой ламинат, който защитава боите и предпазва допълнително материала. Особено препоръчително е защитното покритие за подовите лепенки, защото те са подложени на натоварване. Под стикери за реклама от пластмасови фолиа се разбират и рекламите с надпис „-50%“, „Сезонни отстъпки“, „Празнично работно време“ и прочие, изрязани в кръгла форма и ярки багрила. ПВЦ фолио е добра алтернатива, с по наситени изображения и пълноцветна графика, от пясъкоструйното фолио и перфото. Рекламна агенция ПРЕМИУМРЕКЛАМА предлага на своите клиенти изработка на дизайн към поръчка за проект и монтаж на място. За повече информация се обадете на посочените телефони в сайта или изпратете запитване по имейла. Поръчайте външна реклама с отпечатани фолиа (стикери за реклама), сега.

Залепяне на стикери от временно фолио – ремувъбъл лепенки за краткосрочни кампании

Временно фолио

Рекламна агенция Премиум Реклама предлага залепяне на краткосрочни фолиа със слаб лепителен слой, които са…

Разгледай

Стикери за реклама с монтаж или по куриер

Както вече споменахме по-горе, фирмата предлага монтаж на реклами за територията на град София и региона, но ако имате уменията и опита да се справите сами със залепяне на фолио можете да поръчате само стикери за реклама, които да ви изпратим по куриер. Така поръчката ви ще излезе по-евтино и можете да направите инвестиция с предвидените налични средства в друга насока. Печатано ПВЦ фолио се лепи по схема и има специфика за монтаж и работа с него, затова е добре да се лепи от опитни специалисти. Така рисковете от бракуване на материали се намаляват, а вие имате повече време за вашите бизнес ангажименти. Рекламна фирма за брандиране Премиум работи само с висококачествени материали от световни производители за да ви гарантира прецизна изработка. Предлагаме стандартно и високо качество на широкоформатен печат, допълнително ламиниране на каширано фолио и безплатни консултации при избора на рекламни материали за външна реклама и интериорна декорация. Поръчайте стикери за реклама от печатано фолио в различни размери и пропорции от професионална агенция за брандинг в центъра на столицата. Направете запитване за оферта он-лайн и купете сега.

Поръчайте рекламни материали от ПВЦ фолио с печат, защото си заслужава и цените са добри. Ето няколко причини, на които може да обърнете внимание кагато си мислите каква да бъде вашата нова реклама:

  • Печат на ПВЦ фолио за табели и гладки основи с опция за монтаж от ПремиумРеклама
  • Различни размери ПВЦ стикери за реклама според големината на стъклата
  • Изработваме подови стикери с ламинат – мат или гланц
  • Високо качество на печата и наситени цветове с висок контраст
  • Професионален монатж на място от опитни екипи в различните сектори
  • Поръчайте вашите нови реклами от стандартно самозалепващо ПВЦ фолио с печат още сега.