Стикери за реклама от ПВЦ или стикерна хартия

Стикери за реклама, изработени най-често от стикерна хартия са бюджетната разновидност на указателните табели от ПВЦ плоскост. Стикерите намират широко приложение в интериора, но често и на входа на магазини, офиси, стълбища на сгради, врати на различни офис помещения като складове, санитарни помещения, входни врати и др. Тяхното основно предназначение е да указват и да информират, а именно те информират допълнително вашите клиенти за работното време, през което могат на направят покупки на стоки и услуги, подчертават текущи промоции през годината и по време на празници,оказват посоката в която се намира определено помещение, изход от сграда или дори стока или артикул в магазин,да информират за забрана на: продажба на алкохол и цигари под 18 години, паркиране, пушене, забрана за разхождане на кучета и други.

Видове стикери за реклама

Стикерите според своето предназначение и дефиниция могат да бъдат информационни, указателни, забранителни и подови.

  • Информационните са тези, които съдържат информация за обекта – стикер за работно време, стикер за реклама на определен продукт, стикер за намаление до определен процент и други.
  • Указателните стикери съдържат посока и оказват определено местоположение. Това са стикерите със стрелка наляво, надясно, напред, нагоре, надолу, вход, изход и т.н.
  • Забранителните стикери обикновено са ярки с ясна сигнализация, че определени стоки или услуги са забранени за определен кръг хора. Най-често това са стикери с надписи – „Забранено на лица под 18 години“, „Пушенето забранено“, „Забранено за кучета“ и други.
  • Подовите стикери се печатат с цветен печат и покриват с ламинат, който ги предпазва при големи наранявания. Поръчайте сега.

Изработка на стикери за реклама

Рекламните стикери могат да бъдат изработени както от  PVC фолио, така и от стикерна хартия. Разликата е тяхното приложение. Стикерите за реклама от PVC фолио са много по издръжливи от стикерната хартия и са подходящи за външна употреба – залепят се от външната страна на прозорци и витрини и пропускат светлина отвън. Стикерите от стикерна хартия са подходящи за интериора на вашия търговски обект. Алтернатива на стикерите са интериорните указателни табели, които се изработват от твърди материали като ПВЦ или плексиглас. Те се предпочитат от наши корпоративни клиенти, които държат на издръжливостта на рекламния материал във времето, както и на имиджа си пред техните служители, посетители и клиенти. За запитвания и всякакви въпроси от областта на интериорната обозначаваща реклама, не се колебайте да се обърнете към екипа на нашата рекламна агенция.