Рекламни надписи от ПВЦ фолио

Рекламни надписи от фолио (надписи за витрина)

Рекламни надписи от фолио (надписи за витрина) срещат широко приложение както във външната реклама, така и в интериорния дизайн. Най-често рекламните текстове могат да бъдат изписани с плотерно рязано ПВЦ фолио. Това са отделни изрязани букви, които могат да бъдат с различен цвят и големина. Могат да бъдат също подредени с различно отстояние една от друга в зависимост от предпочитанията на клиента и търсеният ефект към избраната целева група. Варианти на приложение на рекламата с надписи от ПВЦ фолио са рекламни кампании за промоции, намаления. Витринна реклама с плотерно рязани букви е идеално решение за магазини, заведения, улична реклама, за изписване върху рекламни табели, тротоарни табели, както и в интериорната реклама при облепянето на стъкла с матово фолио.

Видове рекламни надписи от фолио и материали

Рекламата с фолио надписи е един от предпочитаните варианти за външна реклама. Изписването на надписи с букви от плотернорязано фолио е ефектен и атрактивен похват при реклама на витрини и прозорци. Надписи, лога, съчетани с изображение са отличен избор за стил и разнообразие при матиране на стъклени прегради в офиси.

Надписите от PVC фолио могат да бъдат и от едни елемент с преливащи се цветове, както и да  включват допълнителни изображения и отличителни фирмени знаци (лого изображения).

Екстри при надписи за витрина от ПВЦ фолио

Качеството на отпечатаните рекламни надписи може да бъде подобрено с поставянето на допълнителен UV ламинат. Това покритие подобрява тяхната устойчивост на външни и вътрешни климатични условия и рязка промяна на температурата.

Рекламни надписи от PVC фолио се срещат и във вариант на матирано фолио с изрязани букви за лого и числа за работното време.

Други варианти на реклама с фолио

Други варианти за реклама с фолио, към които можете да проявите интерес са брандиране или облепяне

на прозорци и витрини с перфо фолио, както и матиране на стъкла с песъкоструйно или наричано още фрост фолио.

Можете да разгледате наши проекти на реклама с фолио на страницата ни ПОРТФОЛИО.

8 thoughts on “Рекламни надписи от ПВЦ фолио

 1. Пичове трябват ми надписи от фолио за пицария. Имеме няколко нови пици и искаме да сложим надписи по стъклата. Въпроса е обаче, че са само за промоция и после искаме да ги махнем. Каква оферта ще ни направите?

  1. Здравейте. Има няколко варианта за изпълнение на тази поръчка. Първо искаме да ви попитаме дали ние ще правим монтажа и дали се намирате в София?

   1. Да в София сме. Намираме с в Люлин до пазара. Исками вие да монтирате рекламите.

    1. При такива краткосрочни проекти най-доброто решение е надписите да се направят от ремувъбъл фолио. То залепва добре, а когато пожелаете, може бързо да се махне и не остават следи от лепило. 😉

     1. Супер пичове. А за колко време може да ги направите и монтирате на място?

     2. До 5 работни дни ще ги имате залепени. 😉 Моля да ни изпратите по мейла точния адрес, броя на надписите. Ако имате избран шрифт ще добре също да го включите към писмото.

 2. Няма избран шрифт. За нещо яко става въпрос. Сигурно имате такива. Сега ще ви пусна адреса и текстовете.

  1. Да имаме. Ще ви направим подходящи надписи за промоцията. 😉 Поздрави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.