Рекламни надписи от цветно фолио

Рекламни надписи от фолио (надписи за витрина) срещат широко приложение както във външната реклама, така и в интериорния дизайн. Най-често рекламните текстове могат да бъдат изписани с плотерно рязано ПВЦ фолио. Това са отделни изрязани букви, които могат да бъдат с различен цвят и големина. Могат да бъдат също подредени с различно отстояние една от друга в зависимост от предпочитанията на клиента и търсеният ефект към избраната целева група. Варианти на приложение на рекламата с надписи от ПВЦ фолио са рекламни кампании за промоции, намаления. Витринна реклама с плотерно рязани букви е идеално решение за магазини, заведения, улична реклама, за изписване върху рекламни табели, тротоарни табели, както и в интериорната реклама при облепянето на стъкла с матово фолио.

Видове рекламни надписи от фолио и материали

Рекламата с фолио надписи е един от предпочитаните варианти за външна реклама. Изписването на надписи с букви от плотернорязано фолио е ефектен и атрактивен похват при реклама на витрини и прозорци. Надписи, лога, съчетани с изображение са отличен избор за стил и разнообразие при матиране на стъклени прегради в офиси. Надписите от PVC фолио могат да бъдат и от едни елемент с преливащи се цветове, както и да включват допълнителни изображения и отличителни фирмени знаци (лого изображения).

Екстри при надписи за витрина от ПВЦ фолио

Качеството на отпечатаните рекламни надписи може да бъде подобрено с поставянето на допълнителен UV ламинат. Това покритие подобрява тяхната устойчивост на външни и вътрешни климатични условия и рязка промяна на температурата. Рекламни надписи от PVC фолио се срещат и във вариант на матирано фолио с изрязани букви за лого и числа за работното време.

Други варианти на реклама с фолио

Други варианти за реклама с фолио, към които можете да проявите интерес са брандиране или облепяне на прозорци и витрини с перфо фолио, както и матиране на стъкла с песъкоструйно или наричано още фрост фолио. Вижте допълнителна информация в страницата ни във Фейсбук. Можете да разгледате наши проекти на реклама с фолио и да поръчате сега.