Перфо фолио при брандиране на витрини

Поставянето на перфо фолио е едни съвременен начин да събудите интереса на вашите клиенти със стил и красота. Те ще бъдат впечатлени когато идват или просто минават покрай вашия търговски обект. Перфорираната лепенка представлява микропоресто или мрежесто фолио с множество симетрично разположени дупчици. Този вид фолио се поставя от външната страна на витрини и прозорци. То позволява отлична видимост от вътре на вън през деня и почти нулева видимост отвън навътре. Именно това негово качество го прави предпочитано и за защита от ярка слънчева светлина в търговския обект. Достъпна цена и монтаж на място. Избери услуга:

Защо се предпочита перфо фолио за брандиране на витрини?

Перфо фолиото позволява отпечатването на наситени и ярки образи върху микропорестата  му повърхност и облепянето на големи повърхности като витрини и прозорци. Най-важното е, че това не нарушава осветеността на помещението, върху което са поставени. По тази начин вашите витрини ще изпълнят по един атрактивен и интересен начин своето ефективно приложение с впечатляваща визия. Фолиото е подходящо за брандиране на магазини, фризьорски салони, брокерски къщи, прозерци на етажи от сгради и бизнес центрове, както и много други.

Поръчайте от ПремиумРеклама, защото ние ви предлагаме на изгодни цени:

  • Залепяне на фолио на дупки по витрини чрез професионални медоти и способи
  • Сваляне на старо фолио от стъклата и почистване на остатъчно лепило
  • Изработка на дизайн и работа с готови файлове от клиента
  • Трайно ниски цени при големи поръчки, мащабни квадратури или няколко рекламни компонента
  • Кратки срокове за монтаж – до няколко дни след потвърдена визия
  • Перфектно качество на напечатаните изображения – стандартно, високо или фотореалистично
  • Поръчайте брандиране с перфо фолио на дупки сега.

Надупченото фолиране като алтернативна реклама

Перфорираното фолио е алтернатива на рекламните табели и за разлика от тях може да обхване по-голяма площ. Въху надупчено фолио медия могат да бъдат отпечатани големи качествени изображения. Те могат да бъдат съчетани с лога, марки, символи и знаци, обозначаващи бизнеса ви. Така гарантирано ще информират клиентите ви за стоките и услугите, които предлагате. Мрежестото фолио е предпочитан вариант за реклама от много наши клиенти, защото им предоставя удобство, видимост, дискретност и атракция за посетителите в едно. Попитайте за цени на телефона в сайта. Безплатно консултиране за избора на продукти.

Други видове фолиа освен перфорираното

Други варианти за реклама с фолио, към които можете да проявите интерес и които предлагаме са рекламни надписи от PVC фолио запрозорци и витрини, както и матиране на стъкла с песъкоструйно или наричано още фростфолио за стъкла в офиса. Можете да разгледате наши проекти и да поръчате външна реклама по мейл или телефон още сега.