Матиране на стъкла с фолио -врати, стъкла, прозорци и витрини

Матиране с фолио се прави най-вече при витрини, прозорци и паравани. Агенция Премиум Реклама израбтова и монтира на място всички видове плътни и матови фолиа (Песъкоструйно). Цялостно или частично брандиране.

Поставяне, монтаж, лепене и матиране с фолио за вашия офис се използват най-често за ограничаване на видимостта от двете посоки в помещението. Това качество на материала създава усещане за мека и приятна светлина, която не дразни очите. Матовото фолио или известно още като песъкоструйно фолио или фрост фолио се използва най-често в банки, бизнес сгради и големи офис помещения с отношение към изискания стил и уют. Песъкоструйното фолио има UV защита, която предпазва от пряка слънчева светлина.

Комбиниране на фолиа и печат върху матово фолио песъкоструйно.

Белия матов ефект на фолиото се комбинира отлично с контрастиращи черни PVC плотерно рязани букви, лого изображения, символи и едноцветни графики. Освен лепене и поставяне на PVC фолио, ние от рекламна агенция Premium reklalma, можем да ви предложим и висококачествен печат върху матово фолио. Отпечатването на изображения върху фрост фолио, съчетани с марки и лога на вашата фирма създава ефект на осветяване. Подобен ефект е подходящ за входна врата или паравани в офис в бизнес сгради и търговски центрове.

Защо да изберете матово фолио за вашия офис? Облепяне на паравани.

Матовото фолио ще ви осигури спокойствие и защита във вашия офис от случайно минаващи хора и колеги. Матиране или облепяне на зали със стъклени прегради се предпочита от наши клиенти. За тях стила и дискретността са водещи в работната обстановка. Поставяне на песъкоструйно фолио често се съчетава идеално с дизайн и изработка на интериорни табели, които ще разнообразят офис атмосферата. Те представляват леки и тънки табели, изработени от подходящи за целта материали като коматекс или плескиглас. Други варианти за реклама с фолио, към които можете да проявите интерес и които нашата рекламна агенция може да ви предложи са рекламни надписи от PVC фолио, както и брандиране с перфо фолио на прозорци и витрини. Можете да разгледате наши проекти на реклама с фолио на страницата ни ПОРТФОЛИО.

3 thoughts on “Матиране на стъкла с фолио -врати, стъкла, прозорци и витрини

  1. Разбрахме, че правите рекламно фолио за стъкла. Интересува ни дали може да залепите матово фолио на една входна врата в офиса (като на картинката във вашия сайт)?

    1. Здравейте. Да, можем да залепим рекламно фолио където пожелаете. Изпратете ни по е-мейл вашите координати да се чуем. Поздрави.

      1. Добре ще ви изпратя. Интересуват ме и надписи на автомобили. Имаме няколко идеи и ще ви ги изпратя да ги погледнете. Хубав ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.