Матиране на стъкла с фолио – врати, стъкла, прозорци и витрини

Матиране с фолио се прави най-вече при витрини, прозорци и паравани. Агенция Премиум Реклама израбтова и монтира на място всички видове плътни и матови фолиа (Песъкоструйно). Цялостно или частично брандиране. Поставяне, монтаж, лепене и матиране с фолио за вашия офис се използват най-често за ограничаване на видимостта от двете посоки в помещението. Това качество на материала създава усещане за мека и приятна светлина, която не дразни очите. Матовото фолио или известно още като песъкоструйно фолио или фрост фолио се използва най-често в банки, бизнес сгради и големи офис помещения с отношение към изискания стил и уют. Песъкоструйното фолио има UV защита, която предпазва от пряка слънчева светлина.

Цялостно Облепяне на Стъкла с Матово Фолио
Залепяне на Ленти от Матово Фолио Фрост
Брандиране на Офиси с Пясъкоструйни Фолиа
Прорязване на Надписи и Лога в Матово Фолио
Печат на Лога и Картинки върху Матово Фолио
Монтаж и Демонтаж към Поръчка или Само като Услуга
Поръчайте Професионално Брандиране от Премиум Реклама

Комбиниране на фолиа и печат върху матово фолио песъкоструйно.

Белия матов ефект на фолиото се комбинира отлично с контрастиращи черни PVC плотерно рязани букви, лого изображения, символи и едноцветни графики. Освен лепене и поставяне на PVC фолио, ние от рекламна агенция Premium reklalma, можем да ви предложим и висококачествен печат върху матово фолио. Отпечатването на изображения върху фрост фолио, съчетани с марки и лога на вашата фирма създава ефект на осветяване. Подобен ефект е подходящ за входна врата или паравани в офис в бизнес сгради и търговски центрове.

Защо да изберете матово фолио за вашия офис? Облепяне на паравани.

Матовото фолио ще ви осигури спокойствие и защита във вашия офис от случайно минаващи хора и колеги. Матиране или облепяне на зали със стъклени прегради се предпочита от наши клиенти. За тях стила и дискретността са водещи в работната обстановка. Поставяне на песъкоструйно фолио често се съчетава идеално с дизайн и изработка на интериорни табели, които ще разнообразят офис атмосферата. Те представляват леки и тънки табели, изработени от подходящи за целта материали като коматекс или плескиглас. Други варианти за реклама с фолио, към които можете да проявите интерес и които нашата рекламна агенция може да ви предложи са рекламни надписи от PVC фолио, както и брандиране с перфо фолио на прозорци и витрини.