Брандиране на автомобили с каст фолио

Брандирането на МПС (авто реклама) представлява облепяне на лекотоварно или тежкотоварно МПС с различни видове фолио. Най-често използваното фолио за брандиране на автомобили за транспорт се нарича Cast PVC фолио. Този вид каст фолио е подходящо за облепяне на фирмени автомобили. Това е така, защото притежава отлични качества по отношение на еластичност и гладко прилепяне върху вдлъбнати и извити повърхности.

Брандиране на автомобили за служебна употреба

Брандиране на автомобили или наричано още транспортна реклама е един от най-ефективните начини вашата реклама да достигне до възможно най-голям брой настоящи и бъдещи клиенти. По този начин вашият автомобил придобива още една допълнителна характеристика – мобилна реклама – по всяко време и на всяко място където се намирате. Изработваме индивидуален дизайн към всеки проект. Работим и с дизайн на клиента. Свържете се с нас за повече информация. Първия етап от брандиране на автомобили (авто реклама) е свързан със: снемане ( взимане ) на реалните размери на целевата площ. При наличието на мерките се прави визуализиране на идейния проект. Визуализацията, или казано по друг начин – предварителния дизайн, дава възможност на клиента да види как ще изглежда фирменото МПС преди да се започне изработката и монтажа на каст фолио. Когато визията е направена е важно да се уточнят детайлите и ако е необходимо се направят корекции или добавки при транспорт рекламата. Следващия етап е: Подготовката на материали за печат. Тук ние извършваме – рязане на плотер и ламиниране на продуктите. Уточнение – изработката на рекламните фолия става посредством широкоформатен принтер. Изображенията са със фотореалистично качество, а резолюцията при принтиране е 720 / 1440 dpi ( Чете се Ди-Пи-Ай ). Ние предлагаме и плотерно рязане по контур след печат. Това най-често се среща при клиенти, които искат частично или не пълно брандиране на автомобила ( коли, бусове камиони ).

Каст фолио ( Cast ) и монтаж върху автомобил ( фолиране )

Монтажа на фолио ( облепяне ) е процес, който изисква опит и прецизност. Качествения монтаж на фолиото върху МПС-та е определящ при трайността на рекламите. Той е толкова важен, колкото е и качеството на фолиото или ламината, които се използват при визуализацията на бранда. Познаването на характеристиките на продукта и качествата на cast фолиото за брандиране на коли е определящо при този процес. Тук, в този етап, трябва да има добра комуникация между екипа, който лепи материала и да са наясно с предписанията на производителите. Нашиете монтажисти са квалифицирани и в тази насока. Лепенето на каст фолио, при превозни средства за транспорт, може да бъде сухо или мокро в зависимост от редица фактори. Към водата може да се добави и препарат за по добро извеждане на въздуха. Препоръчително е монтажа на фолио при авто реклама да бъде извършен от специалисти. Доверете ни се и спестете пари от излишни разходи. Поръчайте сега на телефона в сайта или посетете страницата ни Контакти от менюто в горната част на сайта.