Реклама с фолио – печатано или рязано по контур

Облепяне на търговския обект с цели рекламни надписи, рязани PVC букви, изображения на PVC и перфо филио, логота и обозначителни стикери са най-често срещаните външни реклами в момента. Външната реклама с фолио (фолиране на витрини) е предпочитан вариант от много фирми и магазини. Това е така заради комбинацията от нисък бюджет за реклама, бърза изработка и трайност на рекламните материали. Вижте по какви проекти сме работили и ни кажете какво желаете да направим за вас.

Матиране с пясъкоструйно фолио на хотели, сладкарници, зъболекарски кабинети и банки

Матово пясъкоструйно фолио

Идеално за брандиране на офиси, банки и лекарски кабинети. Използва се за цялостно облепяне, успоредни ленти и геометрични фигури от скреж.

Самозалепващо фолио на дупки от рекламна агенция

Перфо фолио на дупки

Използва се най-вече за брандиране на витрини на магазини, студиа и учебни центрове. Стандартно е бяло и може да се печата с рекламни графики по избор.

ПВЦ фолио от рекламна фирма

ПВЦ фолио за печат

Това е плътно фолио, върху което се печатат рекламни надписи и картинки. При гърба има слой лепило, който се залепя на стъкла, метални повърхности и гладки основи.

Залепяне на цветно фолио за външна реклама

Цветно фолио

Използва се за изрязване на цветни букви, надписи и лога. Не избелява на слънце и няма преливане на цветове. Прилага се при табели и градки повърхности чрез лепене.

Ластично кастово фолио за извити повърхности

Каст фолио

Това е висок клас еластично фолио, което поема извивки и овални форми. Прилага се основно при автомобили, бусове и камиони. Има различни цветове. Реже се на плотер.

Галерия със снимки

Виж повече снимки на вече реализирани проекти от рекламна агенция ПремиумРеклама в нашата блог страница.

Отпечатване и залепяне на ПВЦ стикери в различни размери и пропорции – кръгли, квадратни, правоъгълни и още

Стикери

Рекламни стикери за стъкла са всички самозалепващи фолиа, от които може да се направи надпси,…

Разгледай

Фолиране на витрини и брандиране на магазини

Поръчайте реклама с фолио. Преди да отпечатаме или изрежем рекламните материали от фолио, за вашия търговски обект, ние ще ви посетим за взимане на точните размери на мястото където ще бъдат поставени. Друг вариант е да се съобразим и работим по размерите, които вие сте ни предоставите. Когато дизайна е завършен, ще се свържем с вас за потвърждение. Когато всичко е уточнено отпечатваме и монтираме вашата реклама с фолио в договорените срокове. Когато търсите ниско бюджетна, бърза и издръжлива външна реклама – рекламата с фолио е точния избор за вас! Затова не се колебайте да ни потърсите, за да ви дадем най-добрата оферта, съобразена със срокове и бюджет за реклама!!!

Клиентите ни избират фолиото, като средство за презентация и рекламиране на техните търговски обекти, стоки и услуги, по много причини. Ето едни от най-често посочваните, заради които и вие можте да си поръчате рекламно облепяне или декорация:

  • Фолиото е сравнително евтин материал и покрива големи площи
  • Може да се печата с тематични графики и надписи
  • Цветните фолиа могат да се режат на плотер и с тях се правят цветни надписи и лога
  • Фолиата могат да се ламинират с матово или гланцово УВ покритие и така да се защитят допълнително
  • Евективно се използват за декорация на прозорци, стъклени паравани и гладки основи
  • Фирмата предлага професионално съдействие – залепяне и отлепяне
  • Поръчайте реклами от фолио и ще ви ги изпратим по куриер

Облепяне и реклама с фолио (фолиране)

Ние разполагаме с богата гама различни по цвят и плътност фолиота от PVC и хартия. Те биват еднородни по цвят или имитират различни материали като дърво и карбон. Различните видове намират своето приложение според конкретния обект. Материалите имат силен лепилен слой, който им осигурява плътно и здраво прилепване към повърхностите, върху които се монтират. Всеки едни от нашите фолио материали от доказани марки има защитно покритие, което му осигурява защита при нагряване от пряка слънчева светлина. Покритието предпазва и от обилно намокряне при дъжд и сняг, ниски и високи температури и други климатични условия. Покритие на продуктите при реклама с фолио Фолио материалите, които използваме могат да имат и специално покритие, което да ги прави светлоотразителни, флуорисцентни и траслуцентни. Подходящото фолио за брандиране на автомобили е от типа cast, характерно с качеството си на еластичност и възможност за плътно прилепяне по извивките на автомобила.