Реклама с фолио

Облепяне на търговския обект с цели рекламни надписи, рязани PVC букви, изображения на PVC и перфо филио, логота и обозначителни стикери са най-често срещаните външни реклами в момента. Външната реклама с фолио (фолиране на витрини) е предпочитан вариант от много фирми и магазини. Това е така заради комбинацията от нисък бюджет за реклама, бърза изработка и трайност на рекламните материали. Вижте по какви проекти сме работили и ни кажете какво желаете да направим за вас.

Матово пясъкоструйно фолио
Перфо фолио на дупки
ПВЦ фолио за печат
Цветно фолио
Ластично кастово фолио за извити повърхности
Каст фолио

Облепяне и реклама с фолио (фолиране)

Ние разполагаме с богата гама различни по цвят и плътност фолиота от PVC и хартия. Те биват еднородни по цвят или имитират различни материали като дърво и карбон. Различните видове намират своето приложение според конкретния обект. Материалите имат силен лепилен слой, който им осигурява плътно и здраво прилепване към повърхностите, върху които се монтират. Всеки едни от нашите фолио материали от доказани марки има защитно покритие, което му осигурява защита при нагряване от пряка слънчева светлина. Покритието предпазва и от обилно намокряне при дъжд и сняг, ниски и високи температури и други климатични условия. Покритие на продуктите при реклама с фолио Фолио материалите, които използваме могат да имат и специално покритие, което да ги прави светлоотразителни, флуорисцентни и траслуцентни. Подходящото фолио за брандиране на автомобили е от типа cast, характерно с качеството си на еластичност и възможност за плътно прилепяне по извивките на автомобила.

Фолиране на витрини и магазини по размер

Поръчайте реклама с фолио. Преди да отпечатаме или изрежем рекламните материали от фолио, за вашия търговски обект, ние ще ви посетим за взимане на точните размери на мястото където ще бъдат поставени. Друг вариант е да се съобразим и работим по размерите, които вие сте ни предоставите. Когато дизайна е завършен, ще се свържем с вас за потвърждение. Когато всичко е уточнено отпечатваме и монтираме вашата реклама с фолио в договорените срокове. Когато търсите ниско бюджетна, бърза и издръжлива външна реклама – рекламата с фолио е точния избор за вас! Затова не се колебайте да ни потърсите, за да ви дадем най-добрата оферта, съобразена със срокове и бюджет за реклама!!!


Допълнителна информация за проекти и снимки можете да намерите в БЛОГА на на сайта.