Рекламни пана от винил

Рекламни пана от винил във външната реклама намират широко приложение в редица рекламни стратегии. Използват се както от външната страна на търговски обекти, така и като допълващ или основен елемент в декорацията на интериора. Рекламните винили са алтернатива на рекламните табели и са подходящи за нискобюджетна реклама. Същевременно осигуряват мащаб на рекламното послание, защото върху винил могат да се отпечатат големи надписи и изображения с марки и лога на вашата марка. Качеството на изображенията и издръжливостта им зависи от вида използван материал.

Изработка на Винили по Размери от Клиента
Добавяне на Капси по периферията за Опъване
Качествен Промазан Винил за Употреба Години Напред
Изработка на Дизайн с желани Цветове и Съдържание
Работим и с готови Файлове за Печат, на клиента
Срокове за Изработка от 1 до 5 дни
Изпрати запитване за Цена по Размери, сега.

Вижте снимки на част от нашите проекти.

Видове винил и рекламни пана

Паната могат да бъдат направени от различни видове винил по отделно и като съчетание между тях. За повече информация за различните видове винили, можете да разгледате страницата ни за реклама от винил. Такива примери са еднородна материя с печат върху нея (печат върху платно винил) или винил с плотерно рязани букви от различни цветове или от едни цвят.

Качество на печата при различните видове винил за рекламно пано

Печатът на рекламните пана се препоръчва да бъде направен с висока резолюция от 1440 DPI. Целта ни е да получим фотореалистично качество на рекламните надписи и лесно четим текст. По този начин посланието ще достигне максимално лесно да вашите настоящи и бъдещи клиенти. Други възможности за отпечатването на рекламните пана е поставянето на бои с резолюция от 320 DPI или 720 DPI.

Експлоатация на материала

Винилите като често използван материал за външна реклама се предпочитат от много наши клиенти, заради здравината и издръжливостта. Лесния монтаж и демонтаж на паната от винил ги правят удобни за многократно използване на различни обекти. Освен това този вид рекламно изделие е познат заради ниската си цена, но не отстъпва по ефект и въздействие от това на други подобни рекламни продукти като табели, обемни букви или перфо фолио. Здравината, качеството и продължителността на експлоатация на рекламните пана може да бъде удължена с поставянето на UV защитен слой срещу пряка слънчева светлина и нагряване. Свържете се с нас, ако се нуждаете от оферта или съвет кой вид рекламно изделие от областта на външната реклама да изберете. Ние ще ви предложим оптимален вариант, съобразен с местоположение, размер, качество на изработка и предвиден бюджет за реклама.