Рекламни пана от винил

Рекламни пана от винил във външната реклама намират широко приложение в редица рекламни стратегии. Използват се както от външната страна на търговски обекти, така и като допълващ или основен елемент в декорацията на интериора. Рекламните винили са алтернатива на рекламните табели и са подходящи за нискобюджетна реклама. Същевременно осигуряват мащаб на рекламното послание, защото върху винил могат да се отпечатат големи надписи и изображения с марки и лога на вашата марка. Качеството на изображенията и издръжливостта им зависи от вида използван материал.

Видове винил и рекламни пана

Паната могат да бъдат направени от различни видове винил по отделно и като съчетание между тях. За повече информация за различните видове винили, можете да разгледате страницата ни за реклама от винил. Такива примери са еднородна материя с печат върху нея (печат върху платно винил) или винил с плотерно рязани букви от различни цветове или от едни цвят.

Поръчайте винилни плакати от рекламна агенция ПремиумРеклама, защото ние ви предлагаме:

  • Изработка на промазани винили по ваши размери в различни пропорции
  • Рисуване на дизайн в желани цветове и съдържание на текста
  • Работим и готови фалове за печат в подходящите за целите формати
  • Добавяне на капси по периферията за опъване или ушиване на джобове
  • Срокове за изработка от 1 до 5 работни дни след подаден файл за печат
  • За повече информация и цена на винил изпратете запитвне с посочени размери – ширина и височина
  • Изберете качеството на професионалната външна реклама от рекламна агенция Премиум, сега.

Качество на печата при различните видове винил за рекламно пано

Печатът на рекламните пана се препоръчва да бъде направен с висока резолюция от 1440 DPI. Целта ни е да получим фотореалистично качество на рекламните надписи и лесно четим текст. По този начин посланието ще достигне максимално лесно да вашите настоящи и бъдещи клиенти. Други възможности за отпечатването на рекламните пана е поставянето на бои с резолюция от 320 DPI или 720 DPI.

Експлоатация на материала

Винилите като често използван материал за външна реклама се предпочитат от много наши клиенти, заради здравината и издръжливостта. Лесния монтаж и демонтаж на паната от винил ги правят удобни за многократно използване на различни обекти. Освен това този вид рекламно изделие е познат заради ниската си цена, но не отстъпва по ефект и въздействие от това на други подобни рекламни продукти като табели, обемни букви или перфо фолио. Здравината, качеството и продължителността на експлоатация на рекламните пана може да бъде удължена с поставянето на UV защитен слой срещу пряка слънчева светлина и нагряване. Свържете се с нас, ако се нуждаете от оферта или съвет кой вид рекламно изделие от областта на външната реклама да изберете. Ние ще ви предложим оптимален вариант, съобразен с местоположение, размер, качество на изработка и предвиден бюджет за реклама.