Реклама от винил – изработка на промазани платна и меш банери

Реклама от винил – Рекламни пана и табели. Поставянето на реклама от винил заема голям дял както във външната реклама така и във вътрешната. Този вид реклама е предпочитана от нашите клиенти заради добрия баланс между цена и качество. Рекламата от винил е бърз и евтин начин да направите вашия търговски обект забележим и атрактивен с ограничен бюджет за реклама. Винилът може да бъде няколко вида и се използва според спецификата на конкретната реклама. Така за големи или малки пана трябва да се избере най-добрия материал, който да съответства на вида печат. Реклама от винил може да се монтира по няколко начина като най-често те се монтират върху фасадата на вашия търговски обект с метална рамка върху, която са закрепени посредством крепежни елементи. Други варианти за монтиране на винилова реклама са с метални пръти с джобове, дюбели, капси, нитове, самонарезни винтове, силикон и други.

Промазан винил - черен или с цветен печат

Промазан Винил

Промазаните винилни банери са платна, които се изработват по поръчка в различни размери. Те са изключително здрави на климатични условия. По желание могат да имат капси за опъване. Монтират се със свински опашки или нитове по рамка.

Винил на дупки меш банер с халки от метални капси

Меш Банер – Винил на Дупки

Това е висококачествен винил на дупки, който се използва най-вече при платна с големи квадратури заради способността си да пропуска вятър, като по пози начин намалява съпротивлението. Използва се при строежи и спортни игрища.

Продаване на рекламен дебел винил за покриване и навеси

Дебел Винил

Използва се основно за покривала. Печата по правило е с ниска резолюция заради самата материя. Има различни цветове.

Снимки на проекти с винил

Повече информация и снимки на винили можете да намерите в нашата блог галериия с публикации по темата. Поръчайте в желания размер.

Видове винил според материала и качеството на производство

Видовете винил се различават основно по структурата на материала и тяхната дебелина. Рекламна агенция Премиум качествени продукти на отлична цена. Направете запитване или се обадете по телефона за повече информация сега.

  • Промазан винил – Този вид винил е с подобрена структура на материала в сравнение с ламинирания винил и е направен с по-сложна технология за производство. Отличително негово качество е, че издържа на експлоатация до 5 години и възможност за отпечатване на изображения с висока резолюция – 320 DPI, 720 DPI и 1440 DPI. Помазания винил се съчетава отлично с плотерно рязани рекламни надписи от фолио с различен цвят, което допълнително увеличава периода му за експлоатация. Като минус при помазания винил може да се отбележи по-високата цена в сравнение с ламинирания винил, но като плюс – по-доброто качество на изработка и по-голямата продължителност на експлоатация на рекламното средство.
  • Меш банер – Тези винили се разпознават по това, че са като ситна мрежа от влакна, могат да се печатат и се използват за обличане на сгради, тенис кортове, спортни игрища и други. Меш банерите се изработват по поръчка и размери посочени от клиента. Рекламна агенция Премиум предлага винили на дупки с високо качество и надеждност при употреба. Фирмата осигурява при поискване монтаж на място, оглед и взимане на размери и замерване на площи. Рекламни монтажни дейности се правят стандартно с кран, вишка и стълби.
  • Ламиниран винил – Това е винил, който притежава перфектни печатарски качества и може да се постигнат изображения с резолюция до 1440 DPI. Високата резолюция е подходяща за изображения, които ще бъдат достъпни за клиентите от близко разстояние. Такива изображения могат да включват телефон за връзка, домейн адрес и други рекламни надписи. Недостатък при ламинирания винил е технологията и материала, с който е произведен. Периода за експлоатация при този вид рекламен материал е около 1 година.
  • Дебел винил (Познат още като „Тираджийски винил“) – Това е най-здравия винил, който можете да поръчате за реклама от винил на вашия търговски обект или МПС-ТИР. Характерно за този материал е неговата здравина. Предлага се в над 20 цвята. Недостатък при този материал е, че не е подходящ за печат на изображения и надписи.

Каква е най-подходящата резолюзия за различните размери?

Използването на подходяща резолюция за вече създаден графичен дизайн е фактор при формирането на проекта. Вижте възможните варианти за отпечатване на рекламни материали и изберете най-подходящия за вас. Поръчайте реклама и привлечете клиенти сега.

  • Фотореалистично качество. Това е най-доброто възможно качество на печат на външна реклама на пазара с резолюция от 1440. Подходящо е детаилно отпечатване на изображения, рекламни надписи, преливане на цветове, точни и ясни форми на фигурите в дизайна. Този вид резолюция се използва като за външни реклами с размери под 1 метър по хоризонтала и вертикала, така и за билбордове и мегабордове. Предпочита се от фирми, които държат на търговския имидж и отличителната реклама в градския пейзаж.
  • Високо качество. Рекламите от винил с високо качество имат изображения с резолюция от 720 DPI. Това е стандартно качество и предпочитан вариант от стартиращи и развиващи се фирми заради доброто съчетание между цени и качество. Външните реклами от висок клас ще подчертаят стила ви на работа.
  • Стандартно качество. Ниското качество на рекламите от винил е с резолюция от 320 DPI. Този вид резолюция се използва най-вече при билбордове, мегабордове, калкани и други рекламни съоръжения, които се поставят на височина над 2 метра от земята и са с размери над 5 метра по хоризонтала и вертикала, освен ако не е избрано по-високо качество от клиента.