Реклама от винил

Реклама от винил – Рекламни пана и табели. Поставянето на реклама от винил заема голям дял както във външната реклама така и във вътрешната. Този вид реклама е предпочитана от нашите клиенти заради добрия баланс между цена и качество. Рекламата от винил е бърз и евтин начин да направите вашия търговски обект забележим и атрактивен с ограничен бюджет за реклама. Винилът може да бъде няколко вида и се използва според спецификата на конкретната реклама. Така за големи или малки пана трябва да се избере най-добрия материал, който да съответства на вида печат. Реклама от винил може да се монтира по няколко начина като най-често те се монтират върху фасадата на вашия търговски обект с метална рамка върху, която са закрепени посредством крепежни елементи. Други варианти за монтиране на винилова реклама са с метални пръти с джобове, дюбели, капси, нитове, самонарезни винтове, силикон и други.

Промазан винил
Меш банер
Дебел винил

Видове винил според материала и качеството на производство

Видовете винил се различават основно по структурата на материала и тяхната дебелина. Рекламна агенция Премиум качествени продукти на отлична цена. Направете запитване или се обадете по телефона за повече информация сега.

  • Промазан винил – Този вид винил е с подобрена структура на материала в сравнение с ламинирания винил и е направен с по-сложна технология за производство. Отличително негово качество е, че издържа на експлоатация до 5 години и възможност за отпечатване на изображения с висока резолюция – 320 DPI, 720 DPI и 1440 DPI. Помазания винил се съчетава отлично с плотерно рязани рекламни надписи от фолио с различен цвят, което допълнително увеличава периода му за експлоатация. Като минус при помазания винил може да се отбележи по-високата цена в сравнение с ламинирания винил, но като плюс – по-доброто качество на изработка и по-голямата продължителност на експлоатация на рекламното средство.
  • Меш банер – Тези винили се разпознават по това, че са като ситна мрежа от влакна, могат да се печатат и се използват за обличане на сгради, тенис кортове, спортни игрища и други. Меш банерите се изработват по поръчка и размери посочени от клиента. Рекламна агенция Премиум предлага винили на дупки с високо качество и надеждност при употреба. Фирмата осигурява при поискване монтаж на място, оглед и взимане на размери и замерване на площи. Рекламни монтажни дейности се правят стандартно с кран, вишка и стълби.
  • Ламиниран винил – Това е винил, който притежава перфектни печатарски качества и може да се постигнат изображения с резолюция до 1440 DPI. Високата резолюция е подходяща за изображения, които ще бъдат достъпни за клиентите от близко разстояние. Такива изображения могат да включват телефон за връзка, домейн адрес и други рекламни надписи. Недостатък при ламинирания винил е технологията и материала, с който е произведен. Периода за експлоатация при този вид рекламен материал е около 1 година.
  • Дебел винил (Познат още като „Тираджийски винил“) – Това е най-здравия винил, който можете да поръчате за реклама от винил на вашия търговски обект или МПС-ТИР. Характерно за този материал е неговата здравина. Предлага се в над 20 цвята. Недостатък при този материал е, че не е подходящ за печат на изображения и надписи.

Винилите са най-поръчваната реклама за перманентна употреба или временни рекламни кампании. Изработваме пана от винил над 30 метра. Работим с файлове на клиента или предлагаме графичен дизайн. Поръчайте реклами за да ви забележат клиентите.

Каква е най-подходящата резолюзия за различните размери?

Използването на подходяща резолюция за вече създаден графичен дизайн е фактор при формирането на проекта. Вижте възможните варианти за отпечатване на рекламни материали и изберете най-подходящия за вас. Поръчайте реклама и привлечете клиенти сега.

  • Фотореалистично качество. Това е най-доброто възможно качество на печат на външна реклама на пазара с резолюция от 1440. Подходящо е детаилно отпечатване на изображения, рекламни надписи, преливане на цветове, точни и ясни форми на фигурите в дизайна. Този вид резолюция се използва като за външни реклами с размери под 1 метър по хоризонтала и вертикала, така и за билбордове и мегабордове. Предпочита се от фирми, които държат на търговския имидж и отличителната реклама в градския пейзаж.
  • Високо качество. Рекламите от винил с високо качество имат изображения с резолюция от 720 DPI. Това е стандартно качество и предпочитан вариант от стартиращи и развиващи се фирми заради доброто съчетание между цени и качество. Външните реклами от висок клас ще подчертаят стила ви на работа.
  • Стандартно качество. Ниското качество на рекламите от винил е с резолюция от 320 DPI. Този вид резолюция се използва най-вече при билбордове, мегабордове, калкани и други рекламни съоръжения, които се поставят на височина над 2 метра от земята и са с размери над 5 метра по хоризонтала и вертикала, освен ако не е избрано по-високо качество от клиента.

Професионални рекламни продукти на отлична цена. Качество, на което можете да се доверите. Направете запитване.


Виж още снимки на проекти с винили в БЛОГА.