Изработка на менюта печат

Менюта – изработка и печат на луксозни рекламни книги

Рекламна агенция Премиум Реклама предлага на своите клиенти печат и изработка на менюта за заведения , ресторанти, клубове , кафета , хотели и прочие , в различни формати ( А4 – 297 х 210 мм , А5 – 210 х 145 мм , А3 – 297 x 420 мм и други ) и посочени размери от клиента. Нашите менюта , стандартно за другите рекламни материали , се печатат при офсетов печат или електронен ( дигитален ) с висока резолюция на графиките – растерна ( при препоръчителните 300 ДиПиАй ) или векторна с криви на шрифтовете. Всяко меню може да бъде опционално направено в поточна линия на тиража – едностранно или двустранно , с надпечатен УВ лак ( UV layer ) , сухо преге , ламинат ( класическо ламиниране с изсмукване на въздух от плика ) и още. Менютата се изработват по поръчка от офсетова хартия ( стандарт 70-120 гр. / кв. м. ) , обемна хартия ( с тегло 50 – 80 гр. / кв. м. ) или двустранен хром ( 80 – 300 гр. / дв. ). При печат и изработка на менюта се прилагат 4 основни цвята за постигане на наситена цветност. Работим по CMYK ( ЦМИК ) и Pantone ( Пантон ) скалите за направата на хартиени рекламни материали ( от хартия и картон ).

Какви са изискванията при файловете за печат на менюта ?

Като всяко задание и тук самоучастието на клиента има значение за крайната цена на менюта , която ще ви предложим. Това означава , че ще ви излезе по – евтино ако ни предоставите готови файлове за печат в реални размери и съобразени с изискванията за офсетов и дигитален печат , които са:

  • Цветовете да са в ЦМИК ( CMYK – Cyan , Magenta , Yellow and Black – Син , Червен , Жълт и Черен)
  • Текстовете да са обърнати в криви ( converted to curves )
  • Изображението да е в реални размери с добавени отстояния за изрязване от поне 3 мм. от крайната линия
  • Ако е растерна графика резолюцията да бъде 300 ДиПиАй ( DPI – Dots Per Inch )
  • За допълнителни уточнения относно дизайн и предпечат , се свържете с нашия търговски отдел.

Защо фирмите избират менютата , които са луксозни , когато поръчват ?

Менютата са посредника между клиента и кухнята ( бара ) на заведението. Те се вашия търговски представител и инструмент за успешна продажба. Когато клиентите седнат на масата те получават менюта и ако са впечатление от „опаковката“ , от външния вид на изделието ще бъдат какво има вътре и какво предлагате. Това е причината фирмите да избират и поръчват основно луксозни менюта с високо качество и издръжливост на натоварване. Имайте в предвид , че качеството на рекламните материали има значение колко време ще издържат и колко дълго ще се ползват дадените търговски книги. В световен мащаб , според някои твърдения , има най-много прочетени менюта , а не книги , които се водят за бест селъри. За повече информация и цени за големи и малки тиражи можете да изпратите запитване на посочените в сайта мейли или да се свържете с нас по телефона или вайбар. Рекламна агенция Премиум Реклама – професионални рекламни материали за цялостно брандиране на търговски обекти в София и страната.