Визитки и визитни картички с ламинат , релеф или златен печат

Визитки и визитни картички с ламинат, релеф или златен печат

Печат на визитки ( визитни картички ) на едро от различни грамажи хартия и релефни картони с цветен офсето печат или професионален дигитален печат цифров на висока резолюция на графиката и изискан стил на продукцията и луксозна стилистика, можете да поръчат от дългогодишна рекламна агенция с опит каквато е Премиум Реклама София. Фирмата предлага на своите клиенти изработка на визитки по стандартни размери – правоъгълни най-вече , във формати 90 х 50 мм или 85 х 55 мм или други по желание на клиента. Възможно е заобляне на ъглите при упоменаване в поръчката. Материалите , с които работим предимно са двустранен хромов картон 250-350 гр. / кв.м. , перлени или структурни картони с високо качество и още от доказани производители на суровини в бранша. Изделията като този тип печатни реклами материали могат да бъдат направени при технологиите на дигиталния или офсетовия печат. Класическите опции при изработването на визитките си остават – те да бъдат едностранни или двустранни , като най-често срещана характеристика , да имат или да нямат – УВ лак , сухо преге , мат – ламинат , релеф , голд печат , щанцоване и други.

Какви трябва да бъдат едни визитки?

Като става въпрос за визитки с прави или заоблени ъгли , гланцови или матови , релефни или полирани все повече фирми обръщат внимание на качеството и изтънчената луксозна концептуална линия на визитната картичка и има причина за това. Това е така , защото како се казва на търговски език – „По визитката ще ме познаете“ и това малко парче хартия говори много за нейния притежател и фирмата като цяло. Така например евтината изработка си личи , което е разбираемо в съответствие с всяка цена на визитки , но ако искате да впечатлите вашите бизнес партньори то тогава високия клас е за вас. Визитни картички можете да поръчате от нас на много ниска цена при поръчки на едро и търговски мащаби , защото и тук ваши правилото за „Икономия от мащаба“ при производствения цикъл. За повече информация и конкретна оферта се обадете на посочените в сайта телефони или изпратете запитване по електронната поща наречена имейл.

Дизайн на визитки

Рекламна агенция Премиум Реклама работи с фалове на клиента или предлага изработка на уникален и индивидуален бизнес дизайн на визитки. Файловете , с които приемаме да работим трябва да отговарят на главните изисквания за отпечатване на печатни материали , а имено цветовете да са в ЦМИК ( CMYK ) , текстовете и буквите да са обърнати в криви , графиката да е в реални размери без де е необходимо допълнително главно преоразмеряване. За всякаква допълнителна информация относно подготовката на предпечата можете да ни потърсите на посочените в сайта координати. Готовата графика може да бъде реализирана физически със способите на голд печат , релеф , заоблени ъгли или други индивидуални и специфични детайли , които да направят вашата визитна картичка уникална и разпознаваема в общия куп. Поръчайте сега.