Печат на рекламни материали - София

Печат на рекламни материали от хартия и картон

Рекламна агенция Премиум Реклама предлага на своите клиенти печат на рекламни материали от хартия и картон с високо качество – визитки , брошури , менюта , каталози , листовки и други , изработени прецизно при офсетов печат и дигитално отпечатване с висока резолюция с цветове по ЦМИК ( CMYK ) и Пантон ( Pantone ) с добавени защитни покрития , за предпазване и подчертаване на луксозно изделие ,  като УВ лак / мат или гланц ламинат. Рекламните материали , които отпечатваме са на едро и могат да бъдат завършени по някой или няколко от довършителните дейности след печата като биговане , рязане на машина , щанцоване , добавяне на спирали , термолепене , капси и прочие. Работим с файлове на клиента или предлагаме индивидуални дизайнерски решения , съобразени стилистично с вида бизнес и заложените критерии към заданието. Фирмата работи в кратки срокове и достъпни цени .

Изисквания при печат на рекламни материали с файлове на клиента

Файловете , които приемаме за отпечатване , при печат на рекламни материали от хартия и картон , трябва да отговарят на определени спецификации за да бъде продукцията по стандарт и в синхрон с техническите параметри и изисквания на машините. Поръчки с предоставена визия са по евтини и цената е по-ниска , защото не се начисляват допълнителни часове за графичен дизайн и предпечат. Сред основните характеристики са – текста да е обърнат в криви , цветове да са по ЦМИК ( CMYK ) , а не по RGB , и графиката да е в реални размери с желателните 300 DPI за да няма квадратчета. Стандартен размер за листовки , брошури и флаери е А6 , но може да бъде разбира се и А5 или друг , който да бъде отпечатан на лека хартия при офсетов печат и голямо количество бройки от продукция.

Видове печат на рекламни материали

Вида печат на рекламни материали – листовки , брошури , менюта , каталози , визитки , и още се определя най-вече от използваните материали като основа за брандиране и полагане на мастилата. Съществуват офсетов печат , който споменахме вече по-горе , дигитален печат , ситопечат , широкоформатно печатане на външни реклами като винили и фолио с голяма площ , трансферен , тампонен и други видове печатни техники с единствената цел – да пресъздадат и да материализират графичните изображения от чертожната дъска , в случай от дизайн файла във векторна или растерна графика. Рекламна агенция Премиум реклама изработва поръчаните количества и бройки в кратки срокове , защото ценим нашите лоялни клиенти. Фирмата предлага също печат на рекламни материали като подизпълнител на дизайн студиа за брошури , менюта, визитки , каталози , флаери и други , при поръчки в търговски мащаби и в серийно производство. За повече информация и цени на едро за материали от хартия и картон можете да се свържете с нас на посочените в сайта телефони за контакти с търговския отдел или да ни изпратите запитване по и-мейл. Рекламирайте вашата фирма сега с рекламните материали от агенция за външна реклама и интериорен брандинг Премиум Реклама .