Обемни светещи 3D букви

Външната реклама в София на един търговски обект може да бъде направена по много начини. Обемните светещи 3D букви и светещо лого я правят наистина впечатляваща. Обемните светещи букви за нощна реклама освен, че привличат със своя дизайн, цвят, големина и форма са и лесно четими от случайни минувачи. Привлича настоящи и бъдещи клиенти на фирмата. По този начин търговската марка или заложеното рекламно послание се възприема по-лесно от хората. Самата форма за реклама е с висока ефективност. Те намират отлично приложение в екстериора и интериора както през деня с добавена подсветка, така и през нощта. Това е така когато добавената по стандарт за безопасност и продължителна експлоатация електрическа инсталация съживява външната реклама и прави вашия търговски обект по-атрактивен и привлекателен. Такъв вид реклама със светещи обемни букви се среща най-често при казина, молове, супермаркети, хотели, увеселителни съоръжения, аптеки, циркове, сервиз за компютри и други.

Обемни светещи букви от ПВЦ и други материали.

Обемните светещи 3D букви могат да бъдат различни материали – алуминий, PVC, плексиглас и други, в зависимост от спецификата на формата на буквите, техния размер, място на поставяне и редица други фактори. Най-често буквите от този тип се монтират върху метален скелет. Този скелет се изработва специално за тях. Добавя се външно окабеляване до рекламното съоръжение и готовата конструкция се монтират по външни фасади и покриви. Също така се монтират и в закрити помещения при рецепции, щандове, конферентни зали и други в София и страната. Букви и светещо лого с ел.инсталация, подсветка или прожектори за нощна реклама са отлично решение да презентирате бизнеса си. Обемните букви могат да бъдат изработени и без електрическа инсталация. Друг вариант е поставянето на подсветка или допълнителни прожектори.

Контражурни букви и лога със сияние

Котражурните букви или надписи са тези, които имат подсветка в задната си част. Тяхното меко сияние в бекграунда създава мека светлина и подчертава линиите на бранда (марката). Най-често се изработват от леки материали като алуминий или специфичен вид ПВЦ. Намират широко приложение при интериорната, вътрешна реклама, в лоби барове и рецепции на хотели. В не редки случаи сме монтирали такива реклами и в офиси на мениджъри на фирми. Поръчайте сега.