Обемни букви от фибран или стиропор

Обемните рекламни букви от фибран или стиропор 2, 3 или 5 см. се използват при вътрешно и външно брандиране. От тях могат да бъдат направени лого надпис с различни орнаменти и детайли. Те ще направят вашия търговски обект значително по-атрактивен, привлекателен и разпознаваем за марката! Триизмерните букви привличат настоящи и нови клиенти със своята визия и мащаби. Обемните букви от фибран (или рекламен надпис от стиропор) са изключително издръжливи на различни атмосферни и климатични условия. В строителната индустрия тези материали се използват най-вече за топлоизолация и уплътнение. Този вид реклама е значително по-евтин вариант в сравнение с обемните светещи 3D букви , които презентират вашия търговски обект или офис 24 часа в денонощието.

Приложение на рекламата с букви от фибран или стиропор

Буквите от стиропор могат да се използват за реклама по фасадата на вашия търговски обект. Намират приложение и в интериора на търговското помещение. Тизи вид надписи са комплексни, тоест те са съставени от две или повече букви. При необходимост може да бъде заменена само една буква или един детайл от логото на клиента. Те могат да бъдат изработени в един цвят или в различни цветове в зависимост от предпочитанията на клиента и целевата група към която е насочено рекламното послание. Боите, които използваме за боядисване на обемните букви (в цвят RAL – от немски Reichsausschuß für Lieferbedingungen und Gütesicherung) увеличават техния живот на експлоатация и ги защитават от метеорологични условия.

Монтаж на надпис от обемни букви

Фибрана може да се монтира на стени, фасади и други равни или не толкова равни повърхности. Има различни начини и техники за монтиране в зависимост от търсения ефект и визия на брандирането. Обемните букви от стиропор могат да се закрепят върху предварително подготвена плоскост от подходящ материал (често плексиглас или коматкес) и след това се монтират върху посочено от клиента рекламно пространство към неговия търговски обект. Най-често монтираме такива рекламни продукти със стълба над рецепции, канцеларии или във фоайета. Когато желания надпис е на достъпна височина се монтира директно.

Техники за изработка на лого надпис

Има различни техники за изработка на обемни букви от стиропор или фибран (сред, които рязане с кантал) и ние ще ви приложим най-доброто решение в съотношение цена – качество, за да реализираме възможно най-добрата рекламна стратегия в екстериора или интериора на вашия търговски обект.