Обемни букви

Обемните букви са едни от най-атрактивните методи за външна и вътрешна несветеща и светеща реклама. Този 3Д метод впечатлява със стил и елегантност. Привлича през деня и отличава през нощта. Рекламен надпис от този тип намира приложение също и в тъмни помещения като нощни заведения. Рекламата с масивни обемни букви може да бъде поставена по фасади на сгради, заседателни и конферентни сгради. Често се използва и при приемни и офиси, над търговски щандове и витрини с продукти и още много други места и марки. Това зависи и се определя според предпочитанията и вкусовете на клиента. Нейното приложение намира широк спектър в екстериора и интериора на всеки едни търговски обект.

Рекламни 3д букви по поръчка

Обемни Букви

Обемните букви и лога могат да бъдат изработени от различни материали в зависимост от търсения резултат и исканата визия. Фирмата предлага професионални рекламни букви за външна и вътрешна употреба.

Боядисани стиропорени букви - червени, сини, черни и други

Стиропорени и фибранови букви

Това са буквени знаци от стиропор или фибран и могат да се боядисат в избран цвят. Стиропорът е за по едри букви, защото има по-големи мехурчета, а фибрана е за малки детайли. Стандартно базовия цвят на материала е бял или син.

Обемни светещи букви за София

Светещи букви и символи

Винаги се изработват по поръчка. Правят се от ламарина, плексиглас, диоди и уплътнения. За вътрешна употреба са по-евтини, а за външна са по-скъпи заради изолацията от вода. Изпрати запитване за цена по размер и брой.

Снимки на Обемни Букви

Виж снимки на модели букви и варианти за дизайн и изработка в блога на сайта и изпрати запитване за цена като посочиш размери, брой, цвят и шрифт.

Видове обемни букви за перфектна 3D визия на логото

Външната реклама с триизмерни букви може да бъде светеща или направена от леки и устойчиви на климатични условия материали. Най-често използваните материали са фибран и стиропор. Кой използва реклама с обемни букви и светеща реклама? Обемните светещи рекламни букви са предпочитани от редица фирми като молове, бизнес сгради, нощни заведения, заведения за бързо хранене, магазини за дрехи и още много други. Светеща реклама за стил и ефективност през цялото денонощие! Обемни букви от фибран или стиропор за 3Д ефект от всички страни. Обемните букви от фибран или стиропор са значително по-евтин вариант за впечатляваща реклама в интериора или екстериора в сравнение с обемните светещи букви. Най-често те се изработват и залепят върху рекламни плоскости или директно върху фасадата на сградата на вашия търговски обект. В редица случаи обемните надписи от стиропор или фибран се използват за реклама при стоки с намаление, като за целта се закрепят да висят на крепежни елементи от тавана. Буквите от стиропор или фибран могат да бъдат монтирани както в закрити пространства, така и на открито заради отличните си характеристики по отношение на климатичните условия и издръжливост на климатични разлики. Цветове при обемни букви и рекламен надпис – обемните букви от стиропор или фибран могат да бъдат изработени в един цвят или в различни цветове в зависимост от предпочитанията на клиента.

Всички обемни букви се изработват изцяло по поръчка и няма наличности от определени модели и цветове. Снимки на различни модели и вече завършени проекти можете да намерите в блога на сайта на рекламна агенция Премиум.

Опции за изработка на обемни букви

Когато се правят обемни букви има редица условности и начини, по които могат да се направят, и затова е важно още в самото начало на поръчката да се определи модела. Ако бюджета е предварително фиксиран ние ще ви предложим най-добрите рекламни материали в съответния ценови клас.

  • Стиропорените и фибрановите букви са от 1 материал, оформят се и могат да се боядисат в цвят с подходяща боя. При тях е важно детайлите да не са много тънки.
  • Несветещи обемни букви могат да се направят по хиляди начини и може да са примерно от опал с лице от анодиран алуминий или златна неръждавейка. В лицевата част може да се сложи и рязани по контур лица от ПВЦ, което да е облепено с напечатано или цветно фолио. Бордовете от стиропора могат да се обагрят в избран цвят. Към обемистите несветещи букви са и големите градски букви от ламарина с добавена метална конструкция.
  • При обемни букви с ел. инсталация има повече вариация като например това само лицето да свети, а бордовете (страните) да са от ламарина или ПВЦ. Този вариант е по-четим и по-отличителен от светещи символи с светещи страници, понеже там лицето се слива. Класика при светещите реклами е зад надписа да се сложи „тавичка“ кутия за прикриване на окабеляването и трафове.
  • Има един вид обемисти букви които са комбинация от несветещи и светещи и това са така наречените контраажурни букви със сияние от ореолна светлина. При тях самото лице не свети, а лампичките са отдолу и светят назад към стената.

Има много опции за изработка на рекламни материали по поръчка и затова е добре да изпратите запитване за цена по имейл или контактната форма в сайта на рекламна агенция за професионален външен и интериорен брандинг Премиум Реклама София.