Външна реклама с изграждане на тотеми с цени за бензиностанции, магазини и хотели, върху фундамент с анкери

Икономични тотеми за бензиностанции, търговски бази, сервизи и бизнес сгради за София и страната с височина от 3 до 6 метра и гаранция за качество. Изработка на светещи тотеми с LED светодиоди и нисък разход на електрическа енергия. Декоративни тотеми за тревни площи от тип “свободно стоящи табели”. Всичко това можете да намерите на едно място при нас. Работим и с дизайн на клиента и предоставен проект за изработка. Голяма реклама с вертикална конструкция подходяща за крайпътни търговски обекти. Дистанционен контро и промяна на цени с помощта на съвремена апаратура и електрическа техника. Ярко ЛЕД осветление на цеферблатите от диодни панели в RGB. Алуминиева конструкция на корпуса от извити, монтирани панели. Метален скелет от арматура и стомана, който е основата, на която се държи рекламното съоръжение. Направете запитване за външна реклама от фирма Премиум.

Изрязване и монтиране на надписи от фолио за витрини, коли и бусове в ярки цветове на отлични цени за външни реклами

Надписите от фолио са едни от най-бюджетните реклами и форми за промотиране. Те могат да бъдат изрязани на плотер от различни видове ПВЦ фолио в желана форма и размер. Използват се при магазини за надписи – намаление, ликвидация или презентация на нов продукт. Разнообразие на цветове за брандиране при различните фолиа. Рязане по контур на плотер с предварително подготвена векторна графика. Различни шрифтове за всеки тип дейност и сфера на работа, която рекламираме. Бърз монтаж на място от професионалисти в рекламния бизнес в София и страната. Дългосрочна употреба със самозалепващи стикери за стъкло от каст. Купете външна реклама.

Направа на самозалепващи стикери за витрини от обикновено, каст или ремувъбъл фолио за външна реклама

Стикерите са отлично решение за цялостно или частично облепяне на стъклени повърхности по празниците. Те се печатат в широкоформатен печат с преливащи или фиксирани цветове. С поръчката на стикер вие можете да обновите старата си табела на ниска цена и да придадете съвсем нов, свеж облик на вашия бизнес обект. Подходящи за промоции, продажбва на имот или краткосрочни мероприятия. Изцяло цветни фолиа или широкоформатен печат кагото се търсят нюанси. Възможност за изрязване или печат когато целите и особеностите го изискват. Лесно залепяне върху стъкла, прозорци и витрини от про екип за брандиране. Отстъпки за количества и поръчки на едро с една визия. Поръчайте външна реклама сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.