Винил реклама – точният избор за масивна реклама

Винил реклама и пана
Винил реклама и пана

Предназначение на винил рекламата 

Винил реклама е един от най-предпочитаните методи за външна реклама при автокъщи, автомивки, паркинги и гаражи. Това е таза заради сравнително ниската цена за изработка и голямата ефективност след поставяне. Използва се също и при запазване в тайна на новооткриващ се търговски обект. Рекламните пана от винил могат да бъдат опънати по предварително изготвена метално рамка и закрепени с крепежни елементи. Рекламна къща Premium Reklama изработва и предлага рекламни пана от винил на ниски цени, при високо качество и индивидуален дизайн. Повече информация можете да намерите в категорията за този вид продукти в сайта – Реклама от винил.

Винил реклама – предимства и изработка

Този вид реклама може да бъде изработен от промазан винил с висока издръжливост на външни климатични условия. Реклама от винил е едно отлично решение за мащабна външна реклама на достъпна цена. Паралел на този вид реклама богат да бъдат значително по-скъпите билбордове.

Винила се използва и при покриване на тежкотоварни моторни превозни средства от тип ТИР. Поръчайте сега вашата винил реклама от PremiumReklama и увеличете своите кленти. С рекламните пана вие ще освежите вашия търговски обект и ще имате възможността да се радвате на допълнителни приходи в дългосрочен план. Рекламата като маркетингов инструмент е едно от най-могъщите търговски средства. В големи корпорации от световна велича бюджета за рекламата през годината е в основата на добрите практики.

Разгледахте ли още… триизмерни букви, надписи от PVC или матиране на стъкла?

Рекламна къща Premium Reklama предлага на вашето внимание и Обемни светещи 3D букви. Този вид реклама най-често се монтира по покриви и фасади на сгради. Нашата практика показва, че светещи кутии поръчват освен фирми в търговски центрове и бизнес паркове, поръчват и малки и средни търговски обекти.

За повече информация и запитвания мобилен тел.: 0878 581 570 или посетете страницата ни Контакти от главното меню.