Сложихме винил за реклама на работилничка за храна с настроение. Защо?

Наши клиенти ни се обадиха с молба да сложим винил за реклама на ново заведение за бързо и бавно хранене. По скоро там хората сами избират как да се хранят, но майсторите вътре експедитивно приготвят храната ви за минути с голямо желание, и на добри цени. Като стартиращ бизнес винилите са най-доброто решение, което може да се избере за евтино рекламиране и да ви забележат на всяка цена. В този случай клиентите ни от работилничката на Патриарха, бяха направили и подготвили сами дизайна, който да напечатаме с широкоформатен печат в CMYK гамата върху промазан винил. Единствените корекции, които бяха необходими за да стане визията както се очакваше, беше да обърнем надписите с шрифтове в криви. Ако разбирате от подобна графика маже да се спестите пари за дизайн и да ви излезе по-евтино. Поръчайте от по-добрата рекламна агенция в София. Премиум Реклама е на ваше разположение.

Как направихме монтажа на този винил за реклама?

Стандартно подобни форми за рекламиране се закачат с помощта на капси върху подгъв с шев. Крепежните елементи са най-често ластично въже или добре познатите на всички ПВЦ свински опашки 30 см. Винил за реклама може да се опъне върху рамка и да не личи металната конструкция – опъва се, тегли се с щипки, добавят се нитове по специален начин за брандиране и готовото изделие се завърта за фасадата по различни начини. Другия вариант е с капсите – вътре в рамката и се разтяга до опъване. В този случай използвахме дюбели и директно фиксирахме винилчето на стената. Предварително махнахме старото платно за рециклиране. Така се прави в доста от случаите за големи и малки марки на пазара. Поръчайте външна реклама в София на премиум ниво от рекламната агенция с опит.

Какво беше съдържанието на този винил за рекламиране?

Клиентите ни както вече по-горе споменахме сами бяха подбрали визията и сами си бяха направили дизайнът. Няма кой знае какви конкретни изисквания кое как трябва да стане в една реклама, важното е да ви харесва – всичко останало като цветознание, композиция, пропорции и прочие са само подпомагащи фактори. Винилчето в този случай с размери – ширина 260 х височина 160 см. съдържаше в основната част и полезрението на хората името на обекта и най-освините стоки, които ще се продават вътре. В горния ляв ъгъл бе добавен слоган с кратко описание и подтикващо изречение към действие. Ок, яко! Какво ще кажете? В долната част, на зелено-жълт фон, разделени с декоративни фигури, са изброени главните сегменти от менюто на заведението. Получи се атрактивен винил за реклама на ниска цена. Вие ще поръчате ли такъв сега или по-скоро искате табела от еталбонд? Последвайте ни в Twitter и другите социални мрежи. Обадете се или поръчате по имейла.