Винилово пано за витрина с надпис „Бельо“ в Младост

Винилово пано за витрина е вид външна реклама, която срещаме най-често при търговските обекти в градската среда. То се изработва сравнително лесно, а възможностите за брандинг, които предлага са големи. Издръжливостта, разнообразието от текстове и цветове са само част от предимствата на този продукт. Големината и ефекта на виниловите пана за витрина се съчетават идеално, за да привлекат вниманието на минувача. Ето защо, нашите клиенти от магазин за бельо в столичния квартал Младост се бяха насочили именно към тази идея за своя бизнес. Те се свързаха с нашата рекламна агенция, за да си поръчат такова платно. Ние от своя страна, ги ориентирахме на какво да обърнат внимание при изработката.

Какви бяха клиентските изисквания при поръчката на винилово пано за витрина?

За изработката на виниловото пано, нашите клиенти ни поставиха изисквания за текст, цвят и изображение. В случая, рекламата беше максимално опростена откъм съдържание, тъй като идеята беше да наблегнем върху цвета и големината. Те са и най-важните компоненти от дизайна, които въздействат върху потенциалните ви клиенти. Подборът на цветовата гама извършихме в допълнение с насочващо изображение. Комбинирахме ги със заглавен текст от една дума с голям шрифт. Лилавия цвят ни беше оказан от клиента като избора на подходяща снимка за паното беше оставен на нас. Важно беше да съчетаем стила на изображението с вече подбрания цвят. Шрифта отново подбрахме ние, като съобразявайки се с детайлите се насочихме към голям, удебелен, разпознаваем и видим отдалече фонт. Това са най-важните детайли при изработката на винилово пано за витрина, за да може то да въздейства и да има търсения от вас ефект!

Как монтирахме винилово пано за витрина?

Монтажът на виниловото пано за витрина е почти винаги лесен и не представлява трудност, както за клиента, така и за нашите монтажисти. В случая, паното беше опънато върху твърда метална рамка, поставена върху фасадата на магазина. Самото опъване на винила се осъществява посредством метални капси върху подгъва по края и въжета, чрез лепене или друг вид крепежи. Резултатът от комбинацията между надписи от фолио върху стъклената витрина на магазина и опънатото пано беше отличен. Видимостта бе осигурена от големината на паното и използвания шрифт. Транспаранта стана атрактивен и не натрапчив за преминаващите автомобили и пешеходци.

Защо ни поръчаха пано от вининил за витрината?

Ако се чудите към какъв вид външна реклама да насочите своето внимание, факторите, с които трябва да се съобразите са много. Най-важни сред тях са местоположението на търговския обект, цветовата гама подходяща за бизнеса и заобикалящата среда, предвидения бюджет и големината на рекламата. Цвета и размера са най-важните особености, на които трябва да наблегнете при избора. Възможностите, които ви дават виниловите пана за витрините са големи, а бюджета за брандиране е сравнително малък. Това ги прави предпочитан вариант за витринна реклама.

Колко качествени са винилните пана за витрина?

Издръжливостта и качеството на пластичните пана за витрини са също на добро ниво, в зависимост от вида винил, към който се насочите и цената за винил на кв.м., която сте си определили като бюджет. Колкото по евтин е един винил, толкова повече качеството на печат и цветовете избледняват. А дебелината и якостта на медията и осигуряват трайността на външни условия и я правят издръжлив за повече време. Няма смисъл да пестите от качеството за сметка на цената, защото ние подбираме за вас най-доброто на атрактивна цена! Поръчайте слагане на винили сега и от сайта на агенцията в Гугъл .