Букви с крушки

Ретро рекламната конструкция се изработва от прахово боядисана ламарина в избран цвят от клиента и в желаните пропорции и форми с извивка. Размерът и големината може да варира в зависимост от предназначението и мястото, на което се монтират. Колкото по високо се поставят тези реклами (като при цирк), толкова по-големи е добре да бъдат те. Отстоянието между отделните символи също е от решаващо значение за четимостта и разпознаваемостта. По този начин видимостта им от голямо разстояние е гарантирана и ефекта от рекламирането е налице. В тази логика, когато се правят по по-малки букви с крушки и се поставят в интериор на нивото на очите, добре да бъдат в съотношение достъпно на възприятие и асимилиране. В същността си тези винтидж надписи са “кухи” отвътре, без и с допълнително поставено лице от плексиглас. По този начин точково поставените светещи тела се открояват и подчертават визията на тази забележителна форма на реклама, поставила началото на съвременните светещи кутии и обемни букви. Друг вариант е поставянето на цветни лампи върху равна основа. Така ефекта е съвсем различен и се използва предимно за декорация в магазини и търговски центрове. В този случай незащитената реклама е добре, даже е силно препоръчително,  да бъде на закрито за да се предпази от нежелани поражения. Разчупената форма на стъклата придава ефект на лъчи във всички посоки.

Светещи букви с крушки. Ретро реклама за интериор в арт магазин или клуб

Рекламна агенция Премиум предлага на своите клиенти изработка и монтаж на метални букви с крушки за интериор или екстериор. Те са отлично решение за всеки вид бизнес, особено когато става дума за атракциони и цирк. Този вид винтидж реклама с крушки е силно застъпена и основополагаща при брандирането на циркове и панаири. Символиката в тези случаи е с доказано качество и с гаранция за привличане на публика. Металните букви с характер на ретро реклама се изработват обемни и забележими в желан шрифт (font) и размер на клиента. Ние можем да направим в кратки срокове такива надписи с лампички, от каквито имате нужда за вашия обект или офис.

Колко струва реклама с лампичи на открито?

Подобно на всеки вид външна реклама, детайлите и особеностите определят точните цени на реклами с опции за изработка и монтаж. Важно е да се уточни точния шрифт, обща височина и ширина, цвят при покритието на основата и бордовете на металната конструкция. Надписите с крушки са оборудвани с побрана електрическа инсталация (включваща окабеляване, щепсел и компоненти), която да осигури дълъг период на употреба, ниски разходи за електроенергия и безопасност на търговския обект. За повече информация и точна цена – изпратете вашето запитване по е-мейл или се обадете на телефон 0878581570 и нашите консултанти ще се свържат с вас и ще ви изпратят оферта при първа възможност. Сроковете и доброто обслужване са наши приоритети.

Къде още се прави ретро реклама освен в цирк?

Реклама с букви с крушки придава и неповторима атмосфера с ретро акцент на вашия дом или офис. Буквите могат да се монтират директно върху стена или фасада или с помощта на допълнително поставен бекграунд в задната основа. Плоскостта при гърба може да е цяла или частична като това зависи от внушението което се търси от общата визия. Опция е поставянето на изображение или подбрана цветова шарка. Поръчайте сега букви с крушки (надписи с лампички) за вашия търговски обект или цирк на фирмен телефон всеки ден в работно време или ни изпратете запитване за реклама чрез формата за контакт в сайта или посочения имейл адрес на рекламна агенция Премиум – София. Външна реклама, от която се нуждаете всеки ден за вашия успешен бизнес.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.