Букви със задно сияние – контраажурно лого

Когато ефекта и визията са водещи при брандирането, в един фирмен офис, то тогава ви предлагаме да обърнете внимание на реклами и букви със задно сияние. Това са така наречените – контраажурни надписи с подсветка. Отзад свети, а лицето е като в сянка. При гърба на всеки елемент от композицията се поставя задно осветление с диоди, което е насочено към стената или фасадата на сградата. Ореолната светлина може да бъде бяла, червена, синия, лилава и т.н., в зависимост от предпочитания на клиента и ферментите цветове. За да бъде естетически по красиво зад буквите се поставя тавичка от плоскости, която скрива окабеляването и стърчащите иначе жици. Рекламна агенция Пемиум извършва изработка на реклами за търговски обекти с приоритетна линия светещи лога, тотеми с цени, билбордове и разбира се – винили, облепяне на витрини с перфо фолио и матиране на стъкла с пясъкоструй. Поръчайте контраажурни букви с подсветка сега на отлична цена от Премиум.

От какво се изработват букви със задно сияние?

Букви със задно сияние се изработват най-вече от пластмаса ПВЦ в различни цветове. В задната част се прокопават каналчета, в които се поставят диодни модули и жички. Ако не се прокопаят буквите отзад, което намалява цената на поръчката, погледната конструкцията отстрани – ще се види целия арсенал от окабеляване, който е прикачен към буквите. Рекламите от този тип не са идеално прикрепени към стената за да може да се получи този търсен ефект на ореолно сияние или известен още като „Подсветка на надписа“. Височината на отстоянието се постига с подходящи дистанционери и носещи крепежни елементи. Както вече споменахме, за да се прикрият трансформатори, захранвания и кабели е добре да се предвиди и прикриваща основа с форма на обърната тава от композитни листове. При външна реклама може да се направи зазидване или измазване на проводниците. Premium – качество и стандарти в изграждането на рекламни конструкции. Обадете се сега.

Каква е цената на контраажурни лога със задно сияние и включен ли е монтаж?

Цената на контраажурни букви със задно сияние се определя най-вече от големината и конкретните размери на проекта. Могат да бъдат направени и от алуминий или Инокс. Важно е също да се уточни желания шрифт, като избора трябва да се ръководи от това, че при гърба е необходимо да има място за поставяне на ел. инсталация. Засукани и твърде завъртяни шрифтове не са подходящи в този случай, поради естеството на конструкцията, освен ако не им се добавят очертания и така да се болтнат (удебелят). Монтажът може бъде включен или изключен от стойността на офертата според желанието на клиента. Важно е да се отбележи, че когато се монтират електрически реклами е необходимо да има изкарани жици и да е прокаран ток. В случай, че няма – ние можем да ви предложим окабеляване да добра цена и да ви свържем към най-близкия източник.

Могат ли да се монтират буквите със задно сияние на открито или са само за закрити помещения?

Букви със задно сияние могат да се монтират както на открито, така и на закрито. Те са отличен избор за външна реклама при декориране на фасадата на магазина, офиса или кабинета. Много добре стоят и ако се поставят вертикално по колоните встрани от витрина. Контраажурни надписи поставяме често и в магазините за дрехи в моловете. Тези продукти освен, че имат информационна функция за рекламираната марка, дават и усещане за комфорт и настроение на посетителите. Възползвайте се от нашите специални предложение брандиране сега. Купете на ниска цена от рекламна агенция Премиум – по-добрия начин на развиете бизнеса си.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.