Лого надпис с букви от фибран Schrack Technik в 2 РАЛ цвята и залепяне с монтажно лепило

За наш клиент направихме и монтирахме на място лого надписи от фибран с безпробивно монтиране за стена. За изработка бяха подадени 2 броя обемни надписи Шрак Техник – лого от фибран и боядисани в RAL цветове. Тези премиум продукти могат да бъдат изработени и като букви от стиропор. София е най-често града където изпълняваме такива поръчки. При производството на такива рекламни материали като букви от фибран Schrack Technik може да се използва нишка от кантал за оформяне на контурите. Офисът на нашите клиенти бе стилно направен и обзаведен, а стените бяха подравнени с гипсокартон и специфична бяла мазилка. Един от основните приоритети при тази поръчка беше да запазим цялостта на интериора като дупчим стените с бургия за бетон или метал.

Елегантното решение на тази ситуация се оказа използването на подходящ крепежен елемент – монтажно лепило за интериорни повърхности. След като уточнихме желаната височина и пропорции от ляво и от дясно, монтирахме двата броя обемни надписи Шрак Техник. Показаното на снимката лого с букви от фибран сложихме като реклама в фоайето на фирмата. Втората единица закачихме в търговската част на фирмената база.

Снимки на проекта:

Изработка на лого – букви от фибран Schrack Technik

Лого от фибран може да се направи и като букви от стиропор. София е града където има най-много подобни вътрешни реклами. Цената на подобни продукти зависи от количеството при направената поръчка, големината и дебелината на фибрана или стиропора. При тези два бр. лого от фибран използвахме за изработка 5 см фибранна основа. При дизайна на този проект беше уточнено, че стените са боядисани в светлата гама и надписът трябва да контрастира. Червения орнамент в началото привлича погледа и клиента прочита любопитно името на доказаната фирма на българския пазар. Ако и вие искате да брандирате своя офис или магазин с фирмено лого обадете се на телефон 0878581570 и нашите консултанти ще ви съдействат в избора на външна или вътрешна реклама.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.