Букви от стиропор

Рекламна агенция Премиум Реклама изработва букви от стиропор в различни цветове. Тези реклами са подходящи за офиси, конферентни зали и хотели. Буквите са леки и могат да се монтират лесно без пробиване върху стени и фасади с помощта на монтажно лепило или силикон. Когато са свободно стоящи надписи от стиропор, тогава те просто се поставят на земята и си стоят самостоятелно. Белите букви са най-евтини понеже материала е с такъв цвят и не е необходимо да се боядисват, освен ако не искате допълнително полагане и замазване с кит за допълнително здравина и по-високо качество на изделието. Китът е подобен на гипс и може да се обработва с шкурене до постигането на напълно гладка повърхност. Изработваме и стиропорени лога, върху които може да се залепи напечатано или цветно фолио рязано на плотер. Работим с файлове на клиента по брандбук или предлагаме индивидуален дизайн към всяка поръчка. Поръчайте професионално брандиране и ребрандиране с 3д изпъкнали символи от Премиум Реклама сега.

Начини за боядисване на букви от стиропор и как е по-изгодно да се направи?

Когато става въпрос за боядисване на обемни букви от стиропор тогава възникват въпроси от рода на – От всички страни ли трябва да се боядисат, защото ако се виждат само отпред, тогава гърба може да не се покрива с боя, което ще намали цената на поръчката? В какъв цвят трябва да е купената външна реклама и имате ли вече избрана боя от РАЛ схемата? Искате ли само лицето да го направим гланцово с цветно фолио, а бордовете да останат бели? Можем да ви дадем още примери за детайли, които трябва да обсъдим, но по-важното е как вие си представяте рекламата. Ако не можете да си я представите можем да ви изготвим 3д визуализиран дизайн за да добиете представа какво сте поръчали и какво да очаквате. Стиропорените знаци и лога са на по-ниска цена от тези от фибран, но имайте в предвид, че материала е на малко по-едри шупли в сравнение с фибранът. Това от далече, примерно на 2 метра разстояние, не си личи, но от близко ако се загледате ще видите разликата. Поръчайте букви и лога от стиропор на отлични цени от фирма за реклама в София – Премиум, защото си заслужава сега.

1 мнение за “Букви от стиропор”

  1. Здравейте, учител съм в ДГ в с. Бързия, детската ни е бедна и каквото можем с лични средства само осигуряваме. Никой не дарява. Искам да Ви попитам за буквите ДГ ВАСИЛ ЛЕВСКИ каква ще е цената да ги закача навън на една стена. Ако имате възможност за отстъпка ще съм Ви благодарна. Децата ще бъдат много щастливи.

Коментарите са изключени.