Брандиране на офиси и какво най-често се поръчва?

Преди да се открие едни офис той трябва предварително да се брандира. Брандиране на офиси означава в най-общ вид – поставяне на отличителни знаци на марката по предварително изготвен проект и визия. Прави се вътрешна и външна реклама. В превод думата „бранд“ означава „марка“ или още казано търговско име. В бизнес сградите най-често брандирането се изразява в поставяне на матово фолио на ленти, с пълноцветен печат или прорязани на плотер лога и надписи. Залепяме също и обикновени фолиа по желание на клиента. Добре е естетиката да преобладава понеже обикновено става въпрос за ангажираност на пълен работен ден и посрещане на гости. Психолозите съветват да се подберат подходящи цветове и форми.

Как се наричат още матовите фолиа за брандиране на офиси?

Матовите фолиа са известни още като пясъкоструйни или още наричани гранулести медии заради грапавата си повърхност и приликата им с пясък и ситна шкурка. Те са най-вече много светло сиви и идеално се вписват в интериора. Могат да бъдат и абсолютно бели на малко по висока цена. Фоликс България предлага на своите клиенти дизайн, разкрояване, рязане и монтаж – всичко свързано с фолиране е наша основна дейност като фирма за реклама в София. Рекламата в интериора винаги помага на посетителите да се ориентират и да разберат къде се намират когато поръчват. Това затвърждава и тяхното възприятие с лицето, с което търгуват и работят съвместно.

Как е по-изгодно да се направи брандиране на офиси?

Най-изгодния вариант е когато имате готов офис за рекламиране, да поръчате цялостно брандиране на офиси. Идването от екип да монтират на един ден и комплексното обслужване винаги е по-евтино от колкото многократно посещение и производствен цикъл за единични бройки. Бранда, марката е нещо, на което трябва да се набляга. Някои хора казват, че в началото човек работи за името си, после името работи за него. Общо взето това е причината фирмите да обръщат такова голямо значение как ще изглежда офисното им пространство и как ще ги възприемат техните гости и служители. Поръчайте проектите си за матиране на прозорци и паравани от Премиум България още сега.