Брандиране на автомобили

Рекламна агенция Премиум извършва цялостно или частично брандиране на автомобили (фирмени надписи върху автомобил). Предлагаме отстъпки за поставяне реклами на цял автопарк на корпоративни клиенти. Ние работим с висококачествени самозалепващи фолиа които прилепват идеално към 3D (триизмерни) повърхности. Използваме фолио за облепяне на коли с богата гама (асортимент) от текстури и цветове за да задоволим всеки клиент и вкус. Най-често използвания материал при облепяне на бус е каст (cast) полимер. При брандиране на полуремаркета се използва промазан или ламиниран винил. Опитът ни през годините е придобит от фолиране на автобуси, микробуси, таксита, баничарки (товарни МПС), тирове и ремаркета. Ние работим с гаранция за качество от световни марки за суровини. Правилното поставяне върху превозно средство на избраните при дизайна графики, лого надписи и изображения, гарантира дълъг период на експлоатация и дълготрайност на рекламата. Агенция Премиум – София поставя ламинат върху облепените с топъл въздух фирмени автомобили. Ламинатът осигурява по-дълъг живот на изображенията и надписите от фолио и защитава от неблагоприятни външни условия (дъжт, снях или екстремни жеги). С помощта на пистолет с топъл въздух се отстраняват мехурчета и неравности за постигане на идеално гладка повърхност и забележителен външен вид на вашия транспорт. Препоръчваме основно брандиране с каст фолио заради множеството му добри качества.

Защо да изберете външна реклама за вашия автопарк и как ще ви бъде полезна?

Атрактивната визия на една фирма винаги е на мода, защото продава. Колкото по забележими сте сред своите конкуренти, толкова повече се увеличава възможността за повишаване на вашите приходи и авторитет. Мобилната реклама чрез брандиране на фирмени автомобили е сред водещите пера в съвременния бизнес. Чрез маркетингови стратегии за поставяне на надписи върху автомобил, информация за вашата дейност достига до много по-голям брой потребители на стоки и услуги. Транспортната реклама е ежедневие. Среща се и се прави освен при собствения автопарка, така и отделни фирми (като такситата) с площ за реклама. Рекламна агенция Премиум предлага на своите клиенти съдействие при избора на графики, надписи и цветове. Преди да залепим каквото и да било по вашия микробус (облепяне на бус), ние ще направим превю (предварителен проект), с който да добиете реална представа как ще изглеждат вашето обновено с реклама превозно средство – графичен авто тунинг.

Каква да бъде рекламата при брандиране на автомобили?

Иновациите в идеите при брандирането са в основата на успешната рекламна кампания. Колкото по разпознаваема е една марка, толкова повече се търси и се поръчва при нея. Важно е рекламното послание (надписи върху автомобил) да е лесно четимо, с подходящи цветове и правилна композиция. Детайлите в една транспортна реклама определят нейното качество. Направете своето запитване за цялостно или частично брандиране на автомобили с надписи и изображения на телефон 0878581570 или чрез формата за контакт. При изпращане на мейл – нашите сътрудници ще се свържат с вас при първа възможност. Рекламна агенция Премиум – винаги когато ви трябва реклама и повече приходи.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.