Агенция за реклама в София

Агенция за реклама в София

Коя агенция за реклама да изберем?

Агенция за реклама в София Премиум реклама предлага и изработва всички видове външна реклама. Тя се прилага за офиси, магазини, туристически агенции и други търговски обекти на ниска цена. Интериорни табели от коматекс за отдели в търговски вериги. Монтаж на място и по предварително уточнен размер.

Рекламна къща Премиум реклама има дългогодишен опит в сферата на външната реклама. Ние сме специализирани в областта на светещи реклами, светещи кутии,  облепяне на прозорци и витрини с фолиа като пясъкоструйно фолио, PVC фолио и други цветни артикули. Материалите с които работим са висококачествени и сред тях са еталбонд, коматекс плексиглас и PVC. В някои случаи пластичните твърди материали са известни и като разпенено ПВЦ.  Бонда е солиден материал, който е съчетание между алуминий и  пластмаса. Когато се изработва рекламна табела или светеща кутия от твърди материали с високо качество, ние предлагаме на нашите клиенти и качествено покритие срещу слънчеви лъчи, ниски температури и високи градуси. По този начин се гарантира дълга експлоатация на рекламно съоръжение.

Какво прави една агенция за реклама?

За да бъде изработена вашата реклама Първо трябва да бъдат взети точните размери. Когато имаме точните размери на обекта за брандиране ние започваме изготвянето на индивидуален проект. Реализирането на дизайа е в основата на добрата реклама. Когато добрата визия привлича – инвестицията от направеното брандиране е оправдана. Фирмата ви получава повече нови клиенти. 😉 Успешната реклама е тази реклама която носи повече приходи на нейния собственик. Днес трудно бихме си представили градската среда без билборди и пана, които ни заобикалят. Рекламата е навсякъде и има различни форми. Ние можем да реализираме вашите идеи и да направим вашия бизнес по-успешен. Сайтът на рекламна агенция Премиум реклама е www.premiumreklama.com

Запитвания за оферта и цена можете да направите на телефон 0878581570 или като посетите страницата ни Контакти от официалния ни сайт. Там ще намерите цялата необходима информация, от която се нуждаете на едно място.

6 thoughts on “Агенция за реклама в София

  1. Търся си рекламна агенция в София и ми препоръчаха вашия сайт. Изработвате ли рекламни табели за пицария?

  2. Рекламни табели изработка София прави ли? Ние работим дюнер кебап и иска сложи светеща табела. Фолиране с перфо фолио също на прозорци. Колко пари?

    1. Светеща табела е отличен избор! Можем ли да предложим и светещи букви за фасада? Ние изработваме всички видове външни реклами София – перфорирани фолиа, мат, гланц или витражно за защита от слънце.

  3. Облепяне с фолио на витрина. Ние има размер. Сомо сложи фолиа на марка.

    1. Здравейте. Удобно ли е да ни изпратите размерите по е-мейл и ние ще направим фолиа за прозорци или витрини. 😉 След изготвяне на дизайна ще уточним ден и час за посещение и монтаж на място. Цялостно фолиране ли желаете или частично?

    2. Разгледахте ли в нашия сайт за реклама – рекламно фолио за витрини, рекламни букви от фолио, рекламно фолио за стъкло, рекламно фолио за стъкла или надписи на автомобили? … 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.