Абсурдна реклама или гениално хрумване

Сигурно ви се е случвало да минете от някъде, да видите някое оформление на магазин или офис и да си кажете – Е това е наистина абсурдна реклама! Всяко брандиране, различно от стандартното може да бъде възприето като авангардно и нестандартно, но това не значи, че е лошо или грешно. Когато Галилео Галилей е казал, че Земята се върти и е кръгла са го смятали за луд, даже е бил осъден от инквизицията… но в последствие всички стават луди като разбират, че това наистина е така. Мисленето извън капсулата на стандарта е иновация към развитие, към нещо непознато до този момент. Това е основата към прогреса. В английския език това понятие се среща като – Out of the box thinking и всеки, който го притежава търпите плюсовете и минусите на този дар. В началото абсурдна реклама е била тази, която днес наричаме 3D реклами.

Иновация с абсурдна реклама във всеки едни момент

Иновацията много често е въпрос на асимилиране и осмисляне. Много често първата реакция на хората е – А, какво е това? Те се заглеждат и несъзнателно се опитват да преведат видяното в нещо познато. Да трансформират обекта или субекта към нещо, което са виждали или чували. Така се създава усещане за сигурност и контрол. Лицата обработват информацията и се нагаждат към средата. Мозъкът на човеците работи с база данни от познати фигури, образи и звуци. По този начин те реагират по-бързо и системно. Съвременните компютри кешират по подобен начин информация за текущи приложения. Всяко нещо, което е ново създава ефекта на малко дете – възрастния индивид започва да се оглежда внимателно, да се чуди и да си мисли. Човек е объркан, не знае на какво е попаднал, но нещо го привлича. В търговията този ефект с абсурдна реклама се използва при промоции и акции на бързо оборотни стоки.

Огромни печалби с абсурдна реклама – гениално хрумване

Арт произведенията на изкуството в сегмента – абсурдна реклама са едни от най-сложните и най-динамични инструменти за популяризиране на блага. Тези авангардни способи в брандинга се сравняват с ценните книжа на стоковата борса. Създаването и прилагането на абсурдна реклама може да обогати титуляря на поръчката неколкократно и да му донесе огромни печалби. Едни от най-големите фирми в света залагат основно на подобни техники и способи за презентиране и фирмен имидж. Не бихме искали да ви убеждаваме в употребата нестандартни техники, понеже това е лъжица само за рискови играчи. Винаги можете да играете на сигурно като се възползвате от класическите ни светещи табели, обемни букви или облепяне на витрини с перфо фолио. Разгледайте сайта на агенцията и поръчайте комплексно рекламно обслужване от Премиум.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.